Home » Nieuws » Functioneel, gevarieerd en effectief trainen bij CrossFit Zwijndrecht

Functioneel, gevarieerd en effectief trainen bij CrossFit Zwijndrecht

Functioneel, gevarieerd en effectief trainen bij CrossFit Zwijndrecht

Beste lezer, ben je woonachtig in Hendrik-Ido-Ambacht, Zwijndrecht of Ridderkerk en omstreken en ben je op zoek naar een fitnesscentrum dat de zaken net even anders aanpakt dan een standaard sportschool in je omgeving? Ben je meer dan geïnteresseerd in onze mooie CrossFit sport dan ben je vast klaar om te gaan werken aan je lijf.

Dit is namelijk precies waar wij jou bij willen helpen: je fit maken zodat je kunt genieten van alles wat jouw leven de moeite van het leven waard maakt. Bij CrossFit Zwijndrecht trainen gewone mensen en maakt men kennis met ongewone resultaten. Heb je nog nooit van ons gehoord? We gaan hier nu dus wat aan doen.

‘Functioneel, gevarieerd en effectief trainen.’
In 2014 zijn wij gestart met CrossFit. De methoden die bij CrossFit worden gebruikt, samen met onze visie over kracht -en conditietraining vormen de basis van ons trainingsprogramma. Een les in CrossFit is een les waarbij je individueel samen met anderen in een groep een workout doet. Deze workout varieert altijd, je moet dan denken aan een les waarbij gewichthef-, gymnastiek en uithoudingsvermogen oefeningen gecombineerd worden in een totale workout. Crossfit is voor iedereen en alle leeftijden, ongeacht je huidige fysiek. We geven ook CrossFit aan kinderen en tieners. Enthousiast geworden? Neem contact met ons op via het e-mail adres info@crossfitzwijndrecht.com en kom dan samen met ons snel aan je conditie werken.

Ons motto is ‘Nil Volentibus Arduum’. Alleen ben je sneller, samen kom je verder.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.