Home » Nieuws » Gezond en Fitheidsdag 2022

Gezond en Fitheidsdag 2022

Gezond en Fitheidsdag 2022

Op zaterdag 21 mei 2022 organiseert Hi5Ambacht in samenwerking met de gemeente Gezond en Fitheidsdag 60+. De gemeente stimuleert een gezonde leefstijl en de vitaliteit van ouderen. Het is fijn als oudere inwoners zo lang mogelijk gezond en zelfstandig kunnen leven en wonen in onze gemeente.

Helaas geen Gezond en Fitheidsdag tijdens Corona

Tijdens de corona pandemie is het belang van gezond en fit zijn maar al te duidelijk geworden. Helaas hebben we in die periode de jaarlijkse Gezond en Fitheidsdag ook geen vorm kunnen geven. We zijn daarom ook blij om u dit jaar weer te kunnen verwelkomen! Tijdens de Gezond en Fitheidsdag 60+ kunt u zich onder het genot van een kopje koffie of thee laten informeren door verschillende sportaanbieders over hun aanbod in Hendrik-Ido-Ambacht (en omstreken).

Dit jaar weer een speciale opening met stoelpilates

Vanaf 09:30 uur bent u van harte welkom. Dit jaar hebben we weer een speciale opening van de dag; namelijk een echte stoelpilates les van beweegcoach Nathalie.

Zij laat u zien dat bewegen op allerlei verschillende manieren en niveaus kan vanuit de stoel! Het wordt even een momentje heerlijk ontspannen, afwisselend met bewegen.

Veel om te leren kennen en om te doen!

Er zijn weer verschillende verenigingen aanwezig die u graag kennis laat maken met hun bewegingsaanbod. Tevens zijn er verschillende organisaties aanwezig die adviezen gevenrondom het vitaal ouder worden. Dit is op het gebied van voeding, bewegen en adviezen rondom de thuissituatie.

We geven u de gelegenheid om ter plekke te bewegen. Zowel bij de verenigingen krijgt u de kans om het te proberen, als op de speciale X-Wall!

Hi5Ambacht heeft sinds ruim een jaar ook een speciale duofiets, deze stellen we graag op uitleenbasis ter beschikking aan Ambachters. Door de duofiets kunnen inwoners die niet meer zelfstandig kunnen fietsen toch blijven fietsen met een fietsmaatje. Tijdens de Gezond en Fitheidsdag is er een speciaal parcours om deze fiets eens uit te proberen.

Kom op de fiets

Mocht u zelf op de fiets naar Sporthal de Ridderhal komen voor de Gezond en Fitheidsdag, dan kunt u uw fiets even laten keuren bij de medewerkers van de Fietsen van. Hier kunt u ook extra advies krijgen.

In het kort:

Gezond en Fitheidsdag 2022
Sporthal de Ridderhal
Zaterdag 21 mei 2022
09:30 – 12:30 uur
Entree = gratis

Komt u ook? U bent van harte welkom!
Kijk ook eens op www.hi5ambacht.nl

Foto: Cees van Meerten – Fotoexpressie

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.