Home » Nieuws » Goed nieuws Hendrik-Ido-Ambacht

Goed nieuws Hendrik-Ido-Ambacht

Goed nieuws Hendrik-Ido-Ambacht

Als eerste in Hendrik-Ido-Ambacht brengt Fit in Ambacht de laatste revolutie in de fitnesssector, de Milon Cirkel! Een uniek concept dat meer resultaat garandeert dan traditionele fitness en dit met minimaal 1 x 35 minuten trainen per 5 dagen!

De Milon Cirkel is voor iedereen die weet dat sporten goed is, maar weinig tijd heeft of fitness misschien saai vindt. Op de Milon Cirkel train je alle grote spiergroepen op zes verschillende toestellen. Daarnaast verbeter je je conditie op de crosstrainer en de fiets. Alle toestellen zijn volautomatisch. Dat betekent, dat de instelling van bv. stoelhoogte, beenlengte en armlengte automatisch gaat. Ook de grootte van de beweging wordt ingesteld, zodat je de oefening niet verkeerd kunt doen. Als laatste wordt ook automatisch het gewicht van de oefening ingesteld. Dit scheelt veel tijd, waardoor de training korter is.

Naast het gebruiksgemak is de manier van trainen op de Milon Cirkel uniek. Doordat de heen- en teruggaande beweging een verschillend gewicht hebben, train je je spieren met elke beweging veel effectiever dan op de traditionele fitnesstoestellen. Mede hierdoor kun je met een korte training resultaat bereiken.

“Wij merken dat voor mensen met een druk leven de korte tijd een belangrijke reden is om voor de Milon Cirkel te kiezen”, aldus Remon van Loon, eigenaar van Fit in Ambacht. “Terwijl voor veel dames het automatisch instellen van de apparaten als groot voordeel gezien wordt. Spiertraining kent vele gezondheidsvoordelen en is onmisbaar in een afslankprogramma om het jojo-effect te voorkomen”

Fit in Ambacht heeft een speciale openingsaanbieding, Bij inschrijving voor 1 september krijg je levenslange korting en mag je tot 1 september gratis sporten. Aanmelden voor een proeftraining kan via de website van Fit in Ambacht: www.fitinambacht.nl. Hier staat ook een kort filmpje over de Milon cirkel en kun je lezen welke voordelen de Milon cirkel heeft.

Foto: Loek Groot

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.