Home » Nieuws » Gor Khatchikyan in de Met z’n allen dienst

Gor Khatchikyan in de Met z’n allen dienst

Gor Khatchikyan in de Met z’n allen dienst
Meenhuis

Op zondag 27 september om 10.00 uur vindt in de Bethelkerk aan de Rotterdamseweg in Zwijndrecht een bijzondere kerkdienst plaats.

Bijzonder in deze coronatijd, waarin we toch, zij het slechts met een beperkt aantal bezoekers, een dienst live kunnen bijwonen. Maar tevens bijzonder vanwege de gastspreker Gor Kathchikyan, inmiddels een bn’er, die al eerder een gewaardeerde gast was in een dergelijke dienst. Zijn gedrevenheid als arts, met name in deze heftige coronatijd en daarbij zijn overtuigd christen-zijn, inspireren hem daarover te spreken en getuigen. Dat hij dat op een heel prettige en innemende manier doet, is in veel t.v. programma’s duidelijk geworden. De muzikale begeleiding is deze zondag niet minder dan van twee bekende solisten, Jacqueline Meyer-Bax (sopraan) en Bart Mijnster (bas/bariton) met orgel- en pianobegeleiding door Marcel van der Poel. Gemeentezang is helaas nog niet toegestaan, dus dit koppel zal alle liederen voor hun rekening nemen. Het belooft een zeer inspirerende bijeenkomst te worden! Deze is direct of op een later moment te volgen via internet: www.kerkomroep.nl.

Helaas kunt u zich niet meer aanmelden om de dienst live bij te wonen. U/jij wordt desondanks van harte uitgenodigd deze dienst online te volgen en bemoedigd te worden. Via de site van de Bethelkerk:
www.gkzwijndrecht.nl.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.