Home » Nieuws » Heeren van Ambacht heropent met twee nieuwe chefs

Heeren van Ambacht heropent met twee nieuwe chefs

Heeren van Ambacht heropent met twee nieuwe chefs
Meenhuis

Vanwege de maatregelen rondom het Corona virus bleven gedurende 8 weken de deuren van het monumentale ‘Bouwlust’ pand aan de Dorpsstraat 22 gesloten. Het gehele team van de Heeren van Ambacht heeft deze vervelende periode benut om de brasserie, onze zalen en het terras van de karakteristieke boerderij op te knappen en te vernieuwen. Ook het keukenteam is uitgebreid met twee nieuwe gezichten en de nieuwe menukaart zal voor zowel trouwe- als nieuwe gasten en aangename verassing zijn.

Twee nieuwe gezichten
Met de heropening op 1 juni gaan direct twee nieuwe chefs aan de slag in de keuken. Bart van Eeuwijk en Leon Teunissen, respectievelijk Chef en Souschef, hebben een indrukwekkende CV met toprestaurants zoals Zeezout, Amarone en Las Palmas.

Ook zijn De Heeren tijdens de crisis gestart met twee nieuwe initiatieven namelijk “Heeren op Locatie” en “Heeren to Go”.

Heeren op Locatie
Een mogelijkheid om een Chef aan Huis te boeken. Onder de naam ‘Heeren op locatie’ komt er een chef bij je in huis om de sterren van de hemel te koken. Vanaf 4 personen kan er op een locatie naar keuze worden voorzien in de kwaliteit en ontzorgen van uiteten met het gemak van thuis. Uit te breiden met een bijpassend wijnarrangement.

Heeren to Go
Zoals bij veel horecazaken starten ook wij met de mogelijkheid van afhalen van de overheerlijke gerechten van onze kaart. Via de webshop of telefonisch kunnen wij uw bestelling aannemen.

We hebben onze gasten gemist en ook de stomende potten en pannen op het vuur en de overheerlijke geuren uit de keuken. Nu zijn we er weer klaar voor om onze gasten weer te mogen ontvangen in onze brasserie en op het terras en dat allemaal volgens de 1,5 meter regel en de richtlijnen vanuit de overheid. Reserveren kan dus weer via onze site of telefonisch (078) 681 23 21.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.