Home » Nieuws » Heerlijk wandelen en tegelijk omzien naar anderen

Heerlijk wandelen en tegelijk omzien naar anderen

Heerlijk wandelen en tegelijk omzien naar anderen
Meenhuis

Dat is wat het Zwijndrechtse team “Hoop, geloop en liefde” gaat doen op 10 oktober a.s. Jeannette, Petra en Simone lopen mee met Vrouwen lopen voor Vrouwen. Met de tocht door de Nieuwe Dordtse Biesbosch wordt geld ingezameld voor vrouwen in nood. Ook meedoen? Schrijf je in op vrouwenlopenvoorvrouwen.nl

Bij De Hoop worden vrouwen geholpen die kampen met een verslaving of psychische problemen. Terwille helpt vrouwen die verstrikt zijn geraakt in de prostitutie. De inzet van de wandelaars bij Vrouwen lopen voor Vrouwen maakt het mogelijk dat kwetsbare vrouwen een nieuwe start kunnen maken. Of zoals het Zwijndrechtse team zegt: “Wij lopen met een hoop liefde voor vrouwen in nood.”

De Nieuwe Dordtse Biesbosch is een prachtige en vaak onontdekt natuurgebied. De route van 12 of 23 km voert langs glinsterende waterplassen, riet en heel veel groen en watervogels. Door mee te wandelen maak je een groot verschil voor kwetsbare vrouwen. Een heerlijk dagje uit, bijvoorbeeld samen met vriendinnen, zus of wandelmaatjes! En tegelijk zet je je in voor het goede doel.
Wandel mee op zaterdag 10 oktober in Dordrecht of met één van de andere tochten in het land. Aanmelden kan via www.vrouwenlopenvoorvrouwen.nl.

Natuurlijk kan je het Zwijndrechtse team ook sponsoren. Zoek het team “Hoop, geloop en liefde” op de genoemde website en gebruik de “doneer direct” knop. Alvast hartelijk bedankt!

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.