Home » Nieuws » Herfst in UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk

Herfst in UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk

Herfst in UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk
Keukenstudio Dordrecht

UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk is dé plek voor een leuk dagje uit in de herfstvakantie. Voor jong & oud is er meer dan genoeg te zien, doen, leren en ontdekken.

UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk draait van begin tot eind om water. Alle molens, gemalen, dijken en boezems werken samen om het water in het gebied – letterlijk – in goede banen te leiden. Beleef deze herfst een onvergetelijk, educatief dagje uit met de Kinderdijk Tour, molenspeurtocht of en geniet van het speciale herfstaanbod in het Kinderdijk-café.

Kinderdijk Tour
Kinderdijk is één van de twaalf Werelderfgoederen in het Koninkrijk der Nederlanden. Een plek die je minimaal één keer in je leven gezien moet hebben! Haal meer uit je bezoek aan UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk met de Kinderdijk Tour! Ga samen met een gids terug in de tijd in een avontuur vol wieken, water en wilskracht! Kom in de werkplaats meer te weten over het molenmakersambacht en wandel langs de molens terwijl een kenner uit de streek je van alles vertelt over dit unieke gebied.

Molenspeurtocht voor kinderen
Ook voor de wat jongere kinderen is er meer dan genoeg te zien, doen, leren en ontdekken. Ze leren aan de hand van een leuke speurtocht spelenderwijs meer over de verschillende molens in UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk, maar ook waar vroeger een wringer voor gebruikt werd en wat een peilschaal is. Als alle molenbordjes zijn gevonden op de diverse bezoeklocaties ontvangen de kinderen na afloop een kleinigheidje in de Giftshop.

Hapje en een drankje
Een dagje Kinderdijk is niet compleet zonder een bezoek aan het Kinderdijk-café. Tijdens de herfstvakantie geniet je (naast het gebruikelijke assortiment) van een speciaal herfstaanbod. Meer informatie: www.kinderdijk.nl/herfst-in-kinderdijk/

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.