Home » Nieuws » Het Voetbalkampioenschap van Zwijndrecht staat weer op de kaart

Het Voetbalkampioenschap van Zwijndrecht staat weer op de kaart

Het Voetbalkampioenschap van Zwijndrecht staat weer op de kaart

In 2018 strijden de vijf Zwijndrechtse Voetbalverenigingen Groote Lindt, Heerjansdam, Pelikaan, VVGZ en ZBC’97 voor het eerst sinds jaren weer om de Zwijndrechtse titel. Op 18, 21 en 25 augustus organiseren zij gezamenlijk het Zwijndrechts Voetbalkampioenschap.

De voorrondes worden op zaterdag 18 augustus (Heerjansdam) en op dinsdag 21 augustus (Pelikaan) gespeeld. De finaleronde wordt op zaterdag 25 augustus gehouden op het complex van ZBC’97. Mediapartner ATOS RTV zal alle wedstrijden van zowel de voorrondes als de finaleronde met eigen reporters live verslaan. ATOS RTV pakt op de finaleronde uit door de gehele dag live aanwezig te zijn.

Ook de loting zal op zondag 17 juni tussen 15.00 en 16.00 uur live te volgen zijn op ATOS Radio. Vertegenwoordigers van alle verenigingen zullen in het programma Sport op Zondag onder leiding van Paul Budde toezien welke voorronde wedstrijden er op 18 en 21 augustus zullen worden gespeeld.

Alle voetbalwedstrijden staan onder leiding van een scheidsrechters trio, die zullen worden aangesteld door de Scheidsrechter Vereniging Drechtsteden. Het speelschema zal na de loting via de websites van de Zwijndrechtse Voetbalverenigingen worden verspreid.

Foto: Initiatiefnemers Zwijndrechts Voetbalkampioenschap v.l.n.r. Len den Otter (ZBC’97), Ernst Stijnis (Pelikaan), Peter van der Linden (Heerjansdam), Bas Grijsen (VVGZ) en Marcel Mourik (Groote Lindt).

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.