Home » Nieuws » Howco Dierenbenodigdheden weer terug op de zaterdagmarkt aan de Sophiapromenade

Howco Dierenbenodigdheden weer terug op de zaterdagmarkt aan de Sophiapromenade

Howco Dierenbenodigdheden weer terug op de zaterdagmarkt aan de Sophiapromenade
Meenhuis

Zeven weken had Harold Weijers van Howco Dierenbenodigdheden geen inkomsten van de zaterdagmarkt op de Sophiapromenade. Zijn kraam mocht op grond van de coronamaatregelen tijdelijk niet op de Sophiapromenade mag staan.

“Met behulp van al mijn klanten (welke hun ongenoegen hebben geuit naar de gemeente), Weekblad De Brug (door het geplaatste artikel in de krant) en diverse mensen uit de gemeenteraad (met name mevrouw Marjet Vogelaar, fractievoorzitter van Gemeente Belangen) kreeg ik donderdag 11 februari te horen dat ik weer welkom ben op mijn standplaats op de zaterdagmarkt”, laat Weijers weten.

“De Veiligheidsregio kwam tot het besef dat het woord levensmiddelen toch breder geïnterpreteerd moest worden. Toch jammer dat de Veiligheidsregio hierover zeven weken moest nadenken. In de andere regio’s hadden ze dit op dag één al gedaan. Naar mijn mening, en ook volgens het advies van de Rijksoverheid, had de gemeente zelf vanaf dag één mogen beslissen om af te wijken van het advies van de veiligheidsregio.”

Via deze weg wil Weijers dan ook iedereen bedanken die wél van dieren houdt en hem gesteund heeft in deze moeilijke tijd.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.