Home » Nieuws » IFC ongeslagen kampioen

IFC ongeslagen kampioen

IFC ongeslagen kampioen

Na 17 overwinningen en 3 gelijke spelen mag IFC zich met nog vier competitieronden voor de boeg, zich al de kampioen van de 4e klasse E zaterdag noemen.
Het team van trainer Ron Timmers heeft derhalve de vooraf verwachtte favoriete rol volledig waargemaakt. De meeste doelpunten gemaakt en de minste treffers tegen bevestigen de hegemonie van het team.

In de kampioenswedstrijd dinsdagavond 10 mei thuis tegen Lekvogels uit Lexmond ging het in het begin wat stoef en kwam de Lekvogels op een 0-1 voorsprong toen Robin Tersteeg na een corner de afvallende bal prima binnenschoot.
Halfweg de eerste helft was het topscoorder Michael Slingerland, die de bal uit een corner van zijn broer en captain Danny Slingerland, steenhard binnenkopte. Zijn 26e competitiedoelpunt betekende de 1-1.

In de tweede helft drukte IFC meer en redde de doelman uit Lexmond enkele keren. Uit een corner van Achraf el Hajouti kopte centrumverdediger Tim Willemstijn de bevrijdende 2-1 binnen.
Zo´n vijf minuten voor het eind van de wedstrijd kreeg Soltanian van de gasten na een opstootje zijn tweede gele kaart. Hoewel beide ploegen nog een grote kans kregen, bleef de stand zo als die was.
Na het laatste fluitsignaal kon de feestvreugde met champagne beginnen.

De spelers van IFC in de kampioenswedstrijd: Jeroen de Veij; Amir Mahmoudian, Yannick Jansen, Tim Willemstijn, Oussama el Hajouti (69. Mike Verbaas), Tom van Oorschot, Nick de Veij, Danny Slingerland, Achraf el Hajouti, Jip Kegge (46. Rens Idzenga) en Michael Slingerland.

Foto: Jeroen van der Sman

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Let op: Op deze dagen rondom de feestdagen zijn wij niet bereikbaar: Hemelvaartsdag (26 mei), vrijdag 27 mei en Tweede Pinksterdag (6 juni). De Brug wordt in week 23 op donderdag 9 juni verspreid.
Terug naar boven.