Home » Nieuws » In een tijd van beperkingen komt de slaapadviseur gewoon aan huis!

In een tijd van beperkingen komt de slaapadviseur gewoon aan huis!

In een tijd van beperkingen komt de slaapadviseur gewoon aan huis!
Meenhuis

Deze week op de voorpagina van De Brug: Arjan Nijkamp, een adviseur van Slaappunt die bij u thuis slaapadvies komt geven voor u en uw bed!

We treffen hem aan achter zijn bureau in Hendrik-Ido-Ambacht waar hij zojuist contact had met de fabriek over een op maat gemaakt bed van een klant, waar hij afgelopen week is geweest voor een persoonlijk advies over een gezond slaapcomfort. Iedereen is uniek en daarom is alles wat Slaappunt levert maatwerk vertelt Arjan Nijkamp, Slaapadviseur bij Slaappunt.

Al 15 jaar uw veilige keuze in gezond slaapcomfort aan huis.
Slaappunt geeft sinds 2006 persoonlijk slaapadvies aan huis, waarbij veel aandacht wordt besteed aan voldoende en juiste informatie en een advies wordt gevormd op maat van u en uw bed. Een bezoek brengen aan een beddenspeciaalzaak is niet meer nodig. Zo zijn er ondertussen al meer dan 80.000 klanten in Nederland en België geholpen aan een betere en gezondere nachtrust. De slaapadviseur aan huis is de slaapadviseur als het gaat om u kennis te laten maken met de mooie producten en samen met u een vrijblijvend advies te vormen ter optimalisatie van uw eigen slaapsysteem. Door alles zorgvuldig op te meten en na te kijken komt u niet voor verassingen te staan.

Rechtstreeks van fabriek naar consument
Doordat Slaappunt heeft gekozen om geen winkels te openen, maar te werken met ervaren adviseurs die aan huis gaan kunnen zij ook een uiterst concurrentiële prijs-kwaliteitsverhouding bieden. Het product gaat namelijk direct vanaf het atelier naar de consument.

100% natuurlijke materialen
Wij geloven in de kracht van de natuur zegt Arjan, (Slaapadviseur bij Slaappunt) De combinatie van Australisch merinowol en katoen zorgt voor een geventileerd slaapklimaat, wat goed is tegen allergieën, stramme spieren en andere vocht gerelateerde kwaaltjes. Ook zorgt het ervoor dat u minder last heb van uw klachten uit reuma, artrose en astmatische aandoeningen.

Uniek slaapsysteem
Het unieke slaapsysteem ontwikkeld door Slaappunt bestaat uit een matras met goede, comfortabele binnen-vering, gecombineerd met een lattenbodem die aangepast kan worden aan uw specifieke lichaam. Zo gun je je lichaam de ideale combinatie van comfort, steun en ontspanning. Dit alles kan trouwens zonder meerprijs of langere wachttijd op maat vervaardigd worden.

Service en garanties
Bij Slaappunt staat klanttevredenheid hoog in het vaandel, daarom hebben ze een eigen dienst voor de levering en installatie van de producten, maar ook voor de service na verkoop staat er altijd een team klaar die langkomen wanneer hert u uit komt. Alle producten dragen trouwens een sterke garantie met zich mee. Voor een veilig en gezond slaapcomfort en voor top service gaat u dan ook naar Slaappunt besluit Arjan.

Voor meer informatie en al onze acties:
De slaapadviseur aan huis
Tel: 06-53770485
Info@deslaapadviseur.nl
www.deslaapadviseur.nl
Facebook: De-slaapadviseur-aan-huis

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.