Home » Nieuws » Jongerendienst in de Bethelkerk op 9 december

Jongerendienst in de Bethelkerk op 9 december

Jongerendienst in de Bethelkerk op 9 december

Speciaal voor jongeren tussen 12 en 25 jaar wordt er een jongerendienst georganiseerd in de Bethelkerk. Tijdens de Bethel Young diensten staan jongeren centraal. Op 9 december vindt de volgende editie van Bethel Young plaats met als spreker Sifra Bekx, spreekster en zangeres van Insalvation!

Steeds opnieuw weten jongeren uit diverse kerken van Zwijndrecht en omstreken de Bethelkerk te vinden voor de BethelYoung. Een jongerendienst, waar we laten zien dat een kerkdienst ook anders kan zijn, dan de meeste jongeren uit wat meer traditionele kerken gewend zijn. Een dienst vol enthousiasme, passie, jonge sprekers en geweldige bands.

Dit keer zal Sifra Bekx komen spreken over het thema “LET GO”, dit aan de hand van het leven van Maria, de moeder van Jezus. Zij heeft ook een deel van de band Insalvation meegenomen om een mooie, moderne setlist van nummers te spelen en zingen met de bezoekers. Insalvation bestaat al ruim 11 jaar en heeft het afgelopen jaar heel Nederland doorgereisd met hun NEON-tour. Nu op 9 december met de ‘small-band’ bij de BethelYoung.

Facts: zondag 9 december 2018, 16.00 uur Bethelkerk Zwijndrecht. FEEL YOUNG? BE THERE!!

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.