Home » Nieuws » Jumbo van Daalhuizen wordt in volledig nieuw jasje gestoken

Jumbo van Daalhuizen wordt in volledig nieuw jasje gestoken

Jumbo van Daalhuizen wordt in volledig nieuw jasje gestoken

De Jumbo winkel aan Winkelcentrum De Schoof in Hendrik Ido Ambacht krijgt een compleet nieuw uiterlijk. Klanten hebben hier straks nog meer keuze uit een gevarieerd assortiment, zoals ter plekke bereide pizza’s of verse sushi. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker, waardoor klanten er nog gemakkelijker hun weg kunnen vinden. De winkel sloot op zondag 7 november tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 1 december kunnen inwoners van Hendrik Ido Ambacht en omgeving weer terecht in de volledig vernieuwde Jumbo winkel.

Alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen, ontvangen een ambachtelijk gebakken appeltaart (deze actie is geldig tot en met zondag 5 december). Ondernemer Marcel van Daalhuizen vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig! Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks bijna 2.200 vierkante meter vloeroppervlakte.”

Nog meer vers
In de nieuwe winkel is er nog meer aandacht voor verse producten die in de winkel worden bereid. Zo komt er een verskeuken met een divers aanbod, bestaande uit opgemaakte borrelschalen, verse salades, warme snacks en vers belegde broodjes. Ook is er verse sushi verkrijgbaar en bereiden Jumbo medewerkers ter plekke pizza’s om thuis af te bakken. Klanten hun hart op bij het versplein, waar zij volop keuze hebben uit een ruim aanbod dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. Verder krijgt de winkel een slijterij. De winkel zal over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen. Bij de speciale zelfscankassa kunnen zij afrekenen bij een caissière. Ook komen er self checkout kassa’s, waarbij klanten hun boodschappen zelf binnen een handomdraai afrekenen.

HEMA assortiment
In de Jumbo winkel zijn schappen over een lengte van 8 meter gevuld met HEMA assortiment. Hierdoor wordt het boodschappen doen nog leuker en gemakkelijker. Klanten vinden er onder meer kookgerei, tafelaankleding, panty’s en sokken, haarmode, schrijfgerei, theedoeken, glazen, feestartikelen en kaarsen van HEMA. De HEMA non-food artikelen zijn ook verkrijgbaar op Jumbo.com.

Altijd een stapje verder
Colette Cloosterman-van Eerd, CCO en mede-eigenaar van Jumbo Supermarkten, kijkt samen met alle Jumbo collega’s uit naar de heropening van de winkel: “We zijn er erg trots op dat we deze Jumbo winkel in Hendrik Ido Ambacht verbouwen. Ook hier blijven we onze uiterste best doen om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen en hen te inspireren. Hierbij spelen onze medewerkers een onmisbare rol. Dankzij hun enthousiasme en inzet kunnen we onze beloftes blijven waarmaken.”

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkel in Winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.