Home » Nieuws » KAMER 88 bestaat 5 jaar

KAMER 88 bestaat 5 jaar

KAMER 88 bestaat 5 jaar
Meenhuis

In het najaar van 2014 opende Michiel zijn kapsalon aan de Maasboulevard 88 in Zwijndrecht. Nu 5 jaar later is net de grote verbouwing achter de rug en samen met zijn team is hij klaar voor de toekomst.

“Ik had 5 jaar geleden niet durven dromen dat KAMER 88 zo snel zou groeien” vertelt Michiel. “Ik ben trots op KAMER 88 en waar we nu staan. Ik heb een geweldig team, dat samen met elkaar creatief naar haar kijkt. De haartrends veranderen regelmatig, KAMER 88 is dan ook altijd in beweging en streeft ernaar elke keer nieuwe trends en technieken te spotten. Zo gingen ze eind september met het team naar een internationaal Goldwell Event in Wenen. We hebben zoveel inspiratie opgedaan in Wenen, nieuwe kleuren en nieuwe trends gespot. Dit nemen we allemaal mee in de salon”. Kleuren is echt het ding van KAMER 88. Aan de kleurtafel met uitzicht op het water van de Maas ontsnap je even aan de dagelijkse dingen. “Wij adviseren onze gasten voortdurend de juiste look, passend bij het seizoen. Soms kan een kleine verandering al een groots effect hebben”. Of je nu komt voor een natuurlijke Balayage, een mooie warme totaalkleuring of een trendy pastelwassing? Bij KAMER 88 ben je aan het juiste adres.

Kamer 88 Haarstylisten is een salon met karakter. Vakmanschap en lef worden gecombineerd met een gevoel van rust en ontspanning. Jij staat centraal bij Kamer 88. De Haarstylisten van Kamer 88 creëren de look die voor jou zo belangrijk is.

Maasboulevard 88 – 3331 ML Zwijndrecht
Telefoon 078 785 2806 – www.kamer88.nl

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.