Home » Nieuws » Keukenstudio Dordrecht: vernieuwde showroom, nog meer keukens

Keukenstudio Dordrecht: vernieuwde showroom, nog meer keukens

Keukenstudio Dordrecht: vernieuwde showroom, nog meer keukens

Deze week op de voorpagina: Keukenstudio Dordrecht rondde onlangs de vierde verbouwing van hun showroom op de Woonboulevard Dordrecht af. Opnieuw breidden zij het vloeroppervlak uit, en werden ditmaal maar liefst twee keer zo groot. En dat terwijl de studio pas vierenhalf jaar geleden haar deuren voor het eerst opende.

Sander Bazen en Berry Littig zijn de vertrouwde gezichten van Keukenstudio Dordrecht. Beiden staan garant voor ruim 25 jaar ervaring in de keukenbranche. Hun studio groeide in relatief korte tijd uit tot één van de meest gerenommeerde keukenaanbieders in de Drechtsteden. Intussen bestaat het team uit twaalf medewerkers. Ten grondslag aan de goede zaken ligt volgens hen de relatie met hun klanten: “We verkopen keukens in alle prijsklassen: van 5.000 tot wel 50.000 euro, met uitschieters naar boven en beneden. Niet iets wat je dagelijks koopt. Klanten bepalen zelf wat zij aan een nieuwe keuken willen uitgeven, en het blijft hoe dan ook een grote investering. We maken geen onderscheid in prijsklassen, iedereen is welkom. En belangrijk: geen opdringerige verkoop. De één loopt direct tegen een droomkeuken aan, de ander wil de verscheidenheid aan kleuren, materialen en afwerkingen even op zich laten inwerken. En heeft liever een ontwerp op maat.”

Beide typen keukenkopers zullen naar tevredenheid worden bediend bij Keukenstudio Dordrecht. Na de recente verbouwing is er een tweede showroomverdieping in gebruik genomen. “We zijn ervan overtuigd dat je een nieuwe keuken moet kunnen zien. Even het materiaal van het aanrechtblad aanvoelen, en met eigen ogen beoordelen hoe de lades en kastjes sluiten. Dat doet negentig procent van de klanten die onze showroom bezoekt. En groot gelijk, want wij vinden dat je een keuken niet in een boekje of op een website kunt beleven. Dat de studio nu twee keer zo groot is, betekent simpelweg dat we méér soorten keukens kunnen laten zien. En mocht je daardoor teveel keuze hebben, dan staan wij met ons team van adviseurs voor je klaar om te helpen ontdekken waarnaar je écht op zoek bent.”

Keukenstudio Dordrecht

Villeroy & Boch Keukens
Sinds 2017 heeft Keukenstudio Dordrecht meer dan 1500 keukens mogen leveren. Zij werken samen met leveranciers als Nobilia, Ballerina Küchen en Villeroy & Boch. Duitse merken die bekend staan om hun moderne design en superieure kwaliteit. Villeroy & Boch is van origine een producent van keramiek, maar heeft er naar aanleiding van nieuwe trends en ontwikkelingen voor gekozen om ook keukens te produceren.

Tijdelijke aanbieding
Om de heropening van de vergrote showroom te vieren, staat de maand oktober in het teken van scherpe aanbiedingen op keukens en apparatuur. Bij aankoop van een keuken wordt een volledige garantie op het werkblad, apparatuur en keukenkasten verstrekt. De meeste keukens hebben tot vijf jaar garantie, en wanneer er iets stukgaat is dit vaak niet verzekerd. Maar vanwege de heropening van Keukenstudio Dordrecht krijg je in de actiemaand oktober tien jaar volledige garantie. Geen staffels, alles verzekerd. Lees meer over deze actie op: keukensddt.nl/brug

Keukenstudio Dordrecht
Keukenstudio Dordrecht
Mijlweg 55 B, Dordrecht
T. 078 647 1886
W. www.keukenstudiodordrecht.nl

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Let op: Op deze dagen rondom de feestdagen zijn wij niet bereikbaar: Hemelvaartsdag (26 mei), vrijdag 27 mei en Tweede Pinksterdag (6 juni). De Brug wordt in week 23 op donderdag 9 juni verspreid.
Terug naar boven.