Home » Nieuws » Kinderdagverblijf Yes! Kinderopvang; de juiste keuze

Kinderdagverblijf Yes! Kinderopvang; de juiste keuze

Kinderdagverblijf Yes! Kinderopvang; de juiste keuze
Meenhuis

Een keuze maken voor de opvang van uw kindje dat misschien nog niet eens geboren is, is vaak lastig en vol twijfel en emoties. Want wat is het beste voor uw kindje? Waar voelt u zich prettig? En hoe zorgt u ervoor dat u een goede basis legt, zodat u met een gerust hart kunt blijven werken? Yes! Kinderopvang heeft al ruim 30 jaar ervaring en de buitengewoon betrokken medewerkers verzorgen uw kindje liefdevol en professioneel en ontvangen uw kindje met open armen.

Eigentijdse pakketten en unieke extra’s
Yes! Kinderopvang biedt verschillende pakketmogelijkheden en prijzen, ook het lage basistarief voor volledige kinderopvangtoeslag. Binnen de pakketten genieten de kinderen van unieke extraatjes zoals spelenderwijs Engels leren, op ontdekkingstocht in de natuurtuin, kinderdagverblijf met een christelijke identiteit, ontmoeten van andere groepen in de samenleving, de kinderkapper en nog veel meer. En alle pakketten zijn inclusief gratis luiers en (fles)voeding. Wil je werken bij Yes! Kinderopvang? Join the club! #heblol #maakblij #benerbij #kiesjehouding. Herken je je hierin? Bekijk op de website de vacatures.

Meer informatie
Kiest u voor een kinderdagverblijf van Yes!? Dan zorgen de pedagogisch medewerkers er samen met u voor dat uw kindje zich stap voor stap ontwikkelt tot een kind dat op vierjarige leeftijd klaar is voor de basisschool. De kinderen spelen naar hartenlust en hebben een fijne en leerzame tijd bij Yes!. Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte? Kijk dan op www.yeskinderopvang.nl.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.