Home » Nieuws » Kom jij bij ons team van vrijwilligers?

Kom jij bij ons team van vrijwilligers?

Kom jij bij ons team van vrijwilligers?

De beroemde molens van Kinderdijk torenen prachtig uit boven de polders van de Alblasserwaard, met hun machtige wieken trots in de wind. Toch zijn deze historische reuzen maar een klein onderdeel van een enorm samenspel tussen mens, techniek en natuur. Lijkt het jou leuk om gasten van over de hele wereld hier meer over te vertellen? Wellicht is één van onze vrijwilligersfuncties dan iets voor jou!

Onze vrijwilligers
Zo op het eerste gezicht lijkt het alsof het in ons UNESCO Werelderfgoed allemaal draait om de molens. Wie van dichtbij kijkt weet wel beter: bij ons draait alles om de inzet, de kennis en het enthousiasme van onze vrijwilligers. Wil jij samen met ons een stuk unieke Nederlandse cultuur delen met de hele wereld? Kom dan vrijblijvend naar onze open dag voor nieuwevrijwilligers op zaterdag 6 augustus.

Vaar mee op de rondvaartboot
Tijdens de open dag vertellen we je graag meer over de verschillende vrijwilligersfuncties binnen ons Werelderfgoed en stappen we met elkaar aan boord van de rondvaartboot om het gebied te leren kennen. Van gids tot schipper en van klusser tot host, er zit altijd wel een passende functie tussen voor jou!
Ontmoet nieuwe mensen
Het contact met gasten van over de hele wereld is een echte verrijking. Daarnaast is de samenwerking met de andere vrijwilligers een leuke manier om je eigen kring uit te breiden. Veel van onze vrijwilligers willen voor geen goud meer weg! Wij hechten grote waarde aan een goede begeleiding, dus we gaan heel graag samen om tafel om te kijken of een vrijwilligersfunctie in UNESCO Werelderfgoed Kinderdijk wat voor jou is.

Kijk voor meer informatie over de open dag en het aanmeldformulier op: www.kinderdijk.nl/opendag. Aanmelden voor de open dag kan tot vrijdag 5 augustus.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.