Home » Nieuws » Komisch theatercollege van BNN’er Lieven Scheire in Cascade

Komisch theatercollege van BNN’er Lieven Scheire in Cascade

Komisch theatercollege van BNN’er Lieven Scheire in Cascade

Vlaming Lieven Scheire – half wetenschapper, half mens – weet zelfs een leek enthousiast te maken over wetenschap. Woensdag 12 december geeft hij een komisch theatercollege waarin hij het gaat hebben over ons DNA. De voorstelling is uniek en slechts eenmalig te zien in de regio, dus mis hem niet!

Hoe verandert de genetica zowel ons zelfbeeld als de medische toekomst? Welke ontwikkelingen komen eraan die ons dagelijks leven ingrijpend veranderen? In de voorstelling ‘Live in Nerdland: DNA’ legt Lieven uit met welke onwaarschijnlijke dingen de wetenschap bezig is en hoe waanzinnig interessant dat is. Met zijn enthousiasme voert hij je door de wonderlijke wereld van de fysica en natuurkunde vol waanzinnige weetjes en onthutsende theorieën.Dankzij zijn ervaring als stand-upcomedian en theatermaker weet Lieven als geen ander hoe hij zijn publiek moet boeien. Je hoeft dus geen zes diploma’s te hebben om zijn wonderlijke verhalen te volgen. Een geweldige avond voor nerds en wannabe’s van alle leeftijden!

Deze voorstelling is een try-out van ‘Live in Nerdland: DNA’, uniek en slechts eenmalig te zien in deze regio en wel op woensdag 12 december in Cultureel Centrum Cascade in Hendrik-Ido-Ambacht. De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten kosten 15 euro en zijn online te reserveren via
www.theater-cascade.nl of bel 078-6819230.

Foto: foto Nerdland

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.