Afbeelding

Haal de creativiteit in jezelf naar boven met een teken- of schildercursus

Kunst en cultuur

De dagen worden alweer wat korter. Nog even en dan is er te weinig daglicht om te kunnen doorwerken in de avonduren. Ook worden de avonden frisser. Jammer, het seizoen om buiten te schilderen zit er bijna op. Maar niet getreurd, als de weersomstandigheden het toelaten kan Het Bakfiets Atelier zo maar een pop-up schilderworkshop organiseren.

Daarnaast gaan we vanaf maandag 18 september van start met een tekencursus voor kinderen tussen de 8 en 12 jaar. Natuurlijk! Tekenles. In een korte cursus van vier maandagmiddagen laten we ons inspireren door alles wat we buiten zien en vinden. We gebruiken verschillende materialen en technieken en als kers op de taart gaan we met mooi weer lekker op pad het park in.
Buiten tekenen in de herfst! Jazeker, ook dat kan met Het Bakfiets Atelier. Bij droog weer kleden we ons lekker warm aan en gaan gewoon naar buiten. We tekenen het herfstlandschap, of onderwerpen die te maken hebben met de herfst, met houtskool, krijt en inkt. De cursus start op dinsdagochtend en is tweewekelijks tussen 10.00 en 12.00 uur in oktober/november. Durf jij het aan? Meld je dan voor de korte cursus Herfsttekenen alvast aan via de website.

Ook kan je mij in de wintermaanden ook nog steeds boeken voor een gezellige en leerzame workshop. Heb je een groepje van 4 tot 10 personen en zin om met elkaar een creatieve middag door te brengen? Met mijn bakfiets vol teken- en schilderspullen kom ik naar jullie toe.


Enkele ideetjes. Wat vind je ervan om:

… met vrienden in de tuin bij een haardvuur een creatieve avond te organiseren?
… samen met je gezin een mooi schilderij als blijvende herinnering te maken?
… aan de slag te gaan met handletteren om de cadeautjes voor de feestdagen extra mooi
te maken?
… te genieten van een creatieve teambuildingsdag met ontspannende stoelmassage?
… een kinderfeestje met een tof thema naar keuze te organiseren?

Kijk voor meer informatie en inschrijven op de website www.bakfietsatelier.nl of volg mij op Facebook en Instagram voor de laatste updates.

Afbeelding

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.