MJ HiStory – foto: William Rutten
MJ HiStory – foto: William Rutten Foto: W.RUTTEN

Muziek van Leo Alkemade en Michael Jackson in Cascade

Kunst en cultuur

De opening van het nieuwe theaterseizoen in Cascade komt eraan! Vrijdag 29 september trapt Leo Alkemade af met de try-out van zijn muziekvoorstelling ‘In het Wiel’. Fans van Michael Jackson mogen het theaterconcert van de tributeband MJ HiStory op zaterdag 30 september zeker niet missen. 

Leo Alkemade kennen we vooral van tv en cabaret, in dit theaterconcert leren we hem van zijn andere, muzikale kant kennen. Met zijn ongekend sterke band ‘De Kopgroep’ brengt hij in de try-out van ‘In het Wiel’ prachtige Nederlandstalige nummers naar het theater. Leo zingt en vertelt over de parallel tussen de wielersport en het leven. Over vallen en opstaan, knechten en winnaars, om- en vooruitkijken. Vrijdag 29 september, 20.15 uur. De koers is aan! 

Leo Alkemade – foto: Peter van Hout

MJ HiStory is een echte authentieke Michael Jackson Tributeband die dit jaar met succes deelnam aan seizoen 2 van ‘The Tribute: Battle Of The Bands’ op SBS6. Zanger IMI is uniek in zijn benadering van het stemgeluid van Michael Jackson en dat geldt ook voor het originele geluid van de geweldige band. De show ‘A Tribute to Michael Jackson’ draait om respect en toewijding voor de artiest Michael Jackson. Fans gaan genieten van de grootste hits uit het omvangrijke repertoire van The King of Pop. Zaterdag 30 september, 20.15 uur.

Kijk voor meer informatie en kaarten op de website: www.stichting-cascade.nl
MJ HiStory - foto: William Rutten

Leo Alkemade – foto: Peter van Hout

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.