Afbeelding

Missie Zwijndrecht organiseert Kinder Kerst Event op zaterdag 16 december 2023

Kunst en cultuur

Op zaterdagavond 16 december wordt, net als voorgaande jaren, de kerstwandeling in Zwijndrecht georganiseerd. Tijdens de kerstwandeling wordt het verhaal over de geboorte Jezus op een eigentijdse en interactieve manier verteld met als doel om u/jou te vertellen dat wij dat Jezus voor ieder mens geboren is en Hij ons vrijmaakt van alles wat ons ervan weerhoudt om Gods volmaakte liefde te ontvangen. We vieren dus feest en nodigen u/jou van harte uit. Komt u/jij ook? 

Programma van Kinder Kerst Event
Vanaf 18.00 uur verzamelen we op het plein voor de Bibliotheek bij Walburg. De eerste groep deelnemers vertrekt om 18.30 uur en volgt de ‘Ster’ die de weg wijst naar Bethlehem. De laatste groep vertrekt om 20.30 uur. Onderweg komt het verhaal van de geboorte van Jezus tot leven. Loop mee en ontdek waarom Jozef en de hoogzwangere Maria op reis moesten, maak kennis met de herders in het veld en ontmoet Jozef en Maria en het kindje Jezus in de stal. Op het eindpunt van de kerstwandeling wacht per gezin nog een leuke verrassing en is er gelegenheid voor een kopje koffie en een goed gesprek.

Samenwerking met bibliotheek Zwijndrecht
Nieuw dit jaar is het startpunt op het plein voor de bibliotheek en de samenwerking op de kerst-gerelateerde acties. Op woensdag 13 december van 13.30 tot 15.00 kun je samen met jouw kind een lampion knutselen die je mee kan nemen naar het Kinder Kerst Event. Aan jouw deelname zijn geen kosten verbonden. Via de website van bibliotheekaanzet kun je je aanmelden.

Over Missie Zwijndrecht
Missie Zwijndrecht (voorheen Stichting Kerken in Zwijndrecht) is opgericht in 2019 en verbindt meer dan tien verschillende kerken en gemeenten in Zwijndrecht met als doel om kerken te verbinden, elkaar te ondersteunen en te stimuleren om Gods goede boodschap te verkondigen én daarmee een positieve bijdrage te leveren aan de inwoners van Zwijndrecht en omgeving. Een van de activiteiten is het organiseren van het jaarlijks Kinder Kerst Event.