Afbeelding
HJK Doelenconcert

Nieuw seizoen van het hollands jongerenkoor gaat in deze regio bijna beginnen

Kunst en cultuur

Het Hollands Jongerenkoor is een christelijke jongerenkoor met ruim 300 enthousiaste leden en is daarmee het grootste jongerenkoor van Nederland. We geven prachtige concerten in mooie oude kerken en concertzalen in verschillende plaatsen in Nederland. Het koor staat o.l.v. de bekende musicus Peter Wildeman uit Tholen. Daarnaast zijn er de vaste begeleiders Wilhelm Groenendijk (trompet), Mark Brandwijk (pianist), Martin Weststrate en Joost van Belzen als (organist).

Over een aantal weken, D.V. maart 2024 hopen we weer te starten met de repetities voor HJK 14. In de volgende plaatsen wordt er gestudeerd:
Alblasserdam, Barneveld, Capelle aan den IJssel, Geldermalsen, Genemuiden, Goes, Gorinchem, Gouda, Middelharnis, Nunspeet, Veenendaal

De concerten die we geven zijn in oude kerken in Nederland, van Zeeland tot Overijssel. Dit gebeurt in 2024, en begin 2025. Ook hopen we medewerking te verlenen aan het bekende eindejaarsconcert in de Doelen van Rotterdam.

Hou jij van zingen en wil je graag een keer meezingen bij het Hollands Jongerenkoor. Het belooft weer een mooi seizoen te worden, waarbij het uniek muziek repertoire dit seizoen samengesteld is door koorleden en dirigenten. Mogen we jou ontmoeten op HJK14?

Vanaf 14 jaar ben je van harte welkom op ons koor. Opgeven is nog mogelijk via de website www.hollandsjongerenkoor.nl. Ook mensen die een instrument bespelen kunnen zich opgeven.