Home » Nieuws » Kunst en Cultuur » Cascade 20 jaar – Robbie Williams naar Ambacht

Cascade 20 jaar – Robbie Williams naar Ambacht

Cascade 20 jaar – Robbie Williams naar Ambacht

Robbie Williams naar Hendrik-Ido-Ambacht? Ja zeker, de Nederlandse weliswaar maar toch. Robbie en zijn band geven zaterdag 23 september het startschot van het jubileumseizoen van Cascade. Tezamen met diverse artiesten verzorgen zij een geweldige avond vol optredens om het 20 jarig bestaan van Cascade in stijl te vieren.

Cascade bestaat dit seizoen 20 jaar. Tijd voor een feestje! En dat is precies wat zij gaan doen tijdens de bijzondere feestavond op 23 september. Vier het feest mee. Een avond vol met oudgedienden, nieuwe parels en leuke nieuwe hoogtepunten. Deze avond weerspiegelt het verleden en toekomst van Cascade.

De avond wordt geleid door cabaretier René van Meurs. Ooit wandelde hij als nieuwkomer Cascade binnen en is daar (en uit het Cascade hart) nooit meer weggegaan. Hij leidt het publiek langs de verschillende blokken die voor deze avond zijn samengesteld. Ook worden er speciale optredens door het gebouw gegeven. Jeugdpopkoor Zinge! mag deze avond natuurlijk niet ontbreken. Wekelijks repeteren deze talenten in Cascade, en zullen u deze avond met hun gouden keeltjes welkom heten. In de pauzes kan een beperkt aantal van het aanwezige publiek zich muzikaal laten verwennen tijdens één van de kleedkamerconcerten van singer-songwriter Roos Blufpand.

In de Xebius zaal wordt de avond opgedeeld in drie verschillende blokken. Er wordt ingezet met het nieuwe talent. In de 20 jaar dat Cascade bestaat hebben vele cabaretiers hun eerste stappen er gezet. Daarom stellen zij ook deze avond twee nieuwe talenten aan u voor: Alex Ploeg (bekend van ‘De Grote Improvisatie Show’) en Benjamin van der Velden (winnaar Groninger Studenten Cabaret Festival). In het tweede blok blijft u nog even lachen, want dan zijn de Cascade huiscabaretiers Sjaak Bral en Karin Bruers te zien.

Naast veel lachen, is een feestje van Cascade natuurlijk niet compleet zonder muziek. En wie kan er nu een beter feestje bouwen dan Robbie Williams? De Nederlandse weliswaar, maar wel een fantastische afsluiter van een heerlijk avond! En alsof dat niet genoeg is kunnen de die-hards daarna in de foyer verder genieten van muziek en wellicht zelfs nog een dansje wagen onder het genot van een drankje. Kortom; een avond die u niet mag missen.

Cascade geeft een knallende start voor het jubileumseizoen. Feest u met ze mee? Kaarten voor deze avond kosten € 29,50. Hiervoor wordt u tussen 19.30 en 24.00 uur volledig entertaint en beleeft u een avond waar nog lang over wordt gesproken. Mis het niet! Thuisblijven is zonde. Kaarten zijn te reserveren via www.theater-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.