Home » Nieuws » Kunst en Cultuur » Concert harpensemble in Ambachtse Dorpkerk

Concert harpensemble in Ambachtse Dorpkerk

Concert harpensemble in Ambachtse Dorpkerk

H.I.Ambacht – Zaterdagmiddag 10 juni  spelen leerlingen van harpdocente Ghislaine Voorrecht in de Dorpskerk van Hendrik-Ido-Ambacht. Een groot harpensemble gaat u verrassen met schitterende traditionals uit o.a. Mexico, Amerika en Bretagne. Het harpensemble wordt ondersteund door fluitiste Jolien De Geest. Het prachtige ‘You raise me up’ wordt door Laura Pons gespeeld op de harp. Ook kunt u gaan genieten van filmmuziek The Sweetheart Tree uit de film ‘the Great Race’, een klassieker uit 1965!

Solo’s zijn er in overvloed. Bijvoorbeeld de Mars van koning Brian Boru; een Ierse traditional uit de Middeleeuwen. Johann Sebastiaan Bach componeerde voor zijn 2e vrouw Anna Magdalena het Menuet in G. Merel Snoei brengt dit vrolijke menuet ten gehore. En Annelisa Fix speelt een gloednieuw poparrangement. De 9- jarige Meike de Smid uit Roosendaal debuteert met een Amerikaanse traditional!
Aan het concert doen veel van Ghislaine’s Ambachtse harpleerlingen mee. Als gastspelers zijn er leerlingen van Ghislaine uit Roosendaal, Middelharnis en Brielle.

Dorpskerk
Kerkplein 13
Hendrik-Ido-Ambacht

Entree: €2,00
Aanvang: 15.30 uur

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.