Home » Nieuws » Kunst en Cultuur » Cultureel Centrum Cascade viert jubileum met prachtig theateraanbod 2017-2018

Cultureel Centrum Cascade viert jubileum met prachtig theateraanbod 2017-2018

Foto: Jaap Reedijk i.s.m. DZF
Cultureel Centrum Cascade viert jubileum met prachtig theateraanbod 2017-2018

H.I.Ambacht – Sinds 11 mei is het nieuwe theaterprogramma voor het seizoen 2017-2018 bekend gemaakt en is de kaartverkoop voor de abonnementen van start gegaan. Dit jaar viert Cultureel Centrum Cascade alweer haar 20-jarig jubileum en dat is terug te zien in het programma. Veel grote namen, als Erik van Muiswinkel, Lebbis, Eric van Sauers, Sara Kroos, Van der Laan & Woe, Dutch Eagles, Richard Groenendijk, komen dit jaar langs in het intieme, gezellige theater in de Drechtsteden om dit jubileum mee te vieren.

Jubileumavond
Cascade trapt het theaterseizoen af met een feestelijke jubileumavond op 23 september. Deze avond wordt er met oud-gedienden Sjaak Bral en Karin Bruers teruggekeken op het verleden, maar kijken we uiteraard ook naar nieuw talent. Cascade is in de afgelopen twintig jaar een springplank geweest voor vele beginnende cabaretiers. Deze avond krijgen Alex Ploeg en Benjamin van der Velden een podium voor hun cabarettalent. Naast cabaret krijgen ook de jonge lokale talenten van de Zinge! Teens, een prominente plek deze avond. Gedurende de pauzes, tussen de blokken door, geeft singer-songwriter Roos Blufpand exclusieve kleedkamerconcerten voor een selectief gezelschap bezoekers. De avond wordt door Cascade’s grote vriend en cabaretier René van Meurs aan elkaar gepraat. Om de feestavond nog groter te maken, treedt de Nederlandse Robbie Williams samen met zijn band ook nog eens op om deze spetterende avond helemaal compleet te maken. Een groter feest dan dit zult u in de komende jaren niet meer mee gaan maken. Zorg dus dat u er bij bent!

Gedurende het jubileumseizoen
Na de prachtige jubileumavond wordt er ook gedurende seizoen vol gefeest. Oude bekenden als Het Groot Niet Te Vermijden, Claudia de Breij, Van der Laan & Woe, Gare du Nord, Richard Groenendijk, Pieter Derks, Roué Verveer, Sara Kroos, Erik van Muiswinkel en Sjaak Bral keren terug om het feest mee te vieren. Maar ook René van Kooten, The Kik, Vuile Huichelaar, VET Kindercabaret, NITS en Danny Vera zijn in Hendrik-Ido-Ambacht te vinden dit seizoen. Daarnaast zijn er ook weer beginnende, maar tevens snel rijzende artiesten te zien als Eva Crutzen, Johan Goossens, Emilio Guzman, Tim Fransen en Brace. Voor kinderen staan er diverse voorstellingen in het programma, zoals ‘Dikkie Dik’ voor de allerkleinsten en ‘Plaza Patatta’ voor de iets oudere doelgroep. Kortom; van jong tot oud is er volop keus in het jubileumjaar.

Start losse kaartverkoop
De kaartverkoop voor de abonnementen (minimaal vier verschillende voorstellingen) is inmiddels van start gegaan. Wanneer u een abonnement afneemt profiteert u ook nog eens van een scherpere toegangsprijs (1 euro korting per kaartje). Vanaf 1 juni, 12.00 uur, start de losse verkoop voor het nieuwe theaterseizoen. Hierbij komen nog 100 kaarten voor Claudia de Breij in de verkoop (50 kaarten aan de kassa en 50 kaarten online). Het gehele programma en mogelijkheid tot reserveren vindt u op www.stichting-cascade.nl.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.