Home » Nieuws » Kunst en Cultuur » DURF! zondag 26 mei in Cascade

DURF! zondag 26 mei in Cascade

DURF! zondag 26 mei in Cascade

Wat is DURF! precies?
DURF! is een “gratis” evenement op zondag 26 mei a.s. in Cascade met twee voorstellingen: een middag- (13.00 uur) en een avondvoorstelling (18.30 uur). Dit initiatief, om met bevriende acteurs, dansers en musici, etc. een voorstelling in elkaar te zetten, waarin zij hun creativiteit zouden kunnen bundelen om op het podium iets moois neer te zetten, heeft als thema DURF!
Deze “jonge” mensen hebben namelijk de DURF gehad om datgene te gaan doen waar hun hart blij van wordt. Of ze dit nu fulltime of parttime doen, feit is, dat ze energie krijgen van datgene, waar ze zich “met hun hele ziel en zaligheid” instorten, of dit nu 1 uur per week is of 38 uur!

De talenten komen uit alle hoeken van het land: Juliette-Constance Riebeek uit Amsterdam. Zij is 11 jaar en speelt prachtig piano. Zij heeft zelfs al eigen composities geschreven en opgetreden in Het Concertgebouw in Amsterdam. Oxana Chevtchouk en Lysanne van Egmond, die deze zomer afstuderen aan de Dansacademie van de Amsterdamse Hoge School voor de Kunsten, hebben een moderne dans over vriendschap gemaakt. Julia Berger en Charlotte Hulshoff, twee jonge zangeressen uit onze regio, zingen alletwee een prachtig nummer over “durf”! Matin Dadfar, die zijn baan heeft opgegeven om een acteeropleiding te gaan volgen bij Fontys in Tilburg en die een monoloog komt doen. Een aantal acteurs, die lessen volgen bij Le Pavegnon van Josja Haman, een acteeropleiding in Amsterdam met een onconventionele methodiek. O.l.v Jeroen Fransen hebben zij met elkaar een act in elkaar gezet. Tamara van Sprundel, een afgestudeerd actrice uit Den Haag, doet samen met David Peters, een acteur (die ook net zijn baan heeft opgezegd om zijn hart te kunnen volgen) een dialoog. Kleinkunst van Ruud Hendrikx uit Amsterdam.

Als laatste Kelvin Muïs van Xfactor, die de voorstelling muzikaal afsluit. Daarnaast worden er schilderijen geëxposeerd van twee plaatselijke kunstenaressen, is er live-muziek in de pauze en zijn er lekkere hapjes, gesponsord door de PLUS! De avondvoorstelling wordt zelfs afgesloten met een afterparty, waarbij een Ambachtse D.J Martijn Aarts komt draaien. Aan het einde van de voorstelling kan het publiek zelf bepalen wat men het waard vond om mij misschien een steuntje in de rug te geven bij het starten van mijn acteeropleiding in Engeland.

Het evenement is gratis toegankelijk, maar het publiek dient wel een plaats te RESERVEREN i.v.m het aantal zitplaatsen in de theaterzaal.

Reserveren kan via mijn website (www.jamiekooij.com/durf).
We hopen met DURF! een mooie en gevarieerde voorstelling neer te kunnen zetten.
Jamie Kooij
www.jamiekooij.com
Tel: 06-12874417

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.