Home » Nieuws » Kunst en Cultuur » Eerste editie BOVEN.Dansen XXL

Eerste editie BOVEN.Dansen XXL

Eerste editie BOVEN.Dansen XXL

H.I.Ambacht – Zaterdag 24 juni vindt de eerste editie van BOVEN.Dansen XXL plaats in Cascade. Een feest voor jongeren vanaf 18 jaar. Hoofdact van de avond is DJ Dyna, bekend van onder andere de hit ‘Round & Round’. Daarnaast draaien ook lokale DJ’s als Robin van der Ven, DJ Cageman en DJ Martino.

Afgelopen jaar vonden er maandelijks in grand café Boven. edities plaats van BOVEN.Dansen. Speciale feestavonden voor de 18+ jeugd uit Hendrik-Ido-Ambacht en omgeving. Om het seizoen in stijl af te sluiten organiseert Stichting Cascade nu voor het eerst een XXL editie van deze feestavond in de Xebiuszaal van Cascade. Nog een keer alle remmen los en genieten voor de zomer van start gaat.

Met meer dan 200 shows per jaar, meerdere succesvolle records, samenwerkingen met mede-DJ’s en live acts, houdt DJ Dyna zijn naam op de top. Zijn hit record ‘Round & Round’ heeft de charts hard geraakt en werd drievoudig platina met meer dan 23 miljoen streams. Kortom; een geweldige hoofdact voor deze eerste editie van BOVEN.Dansen XXL. Daarbij wordt de avond tevens gedragen door lokale DJ’s. DJ Martino is op 14-jarige leeftijd begonnen met draaien. Inmiddels heeft hij zijn eigen drive-in show en optredens gedaan met grote namen als Afrojack, Martin Garrix, La Fuente, Don Diablo. Ook Dyna is hij al eerder tegen gekomen in zijn DJ carrière. DJ Martino komt met een speciale verrassing tijdens zijn set op BOVEN.Dansen: zangeres Davina Michelle zingt live haar nieuwste single ‘Pillow’.

Vorige zomer zette de Ambachter Robin van der Ven de Spaanse Costa Brava op zijn kop met de Summer Dance Party en in maart was hij te vinden in Oostenrijk met Powderfest. Nu maakt hij zich op voor een nieuwe zomertour en komt hij tijdens BOVEN. Dansen XXL de lekkerste muziek draaien!

DJ Cageman is de 24-jarige Kristian Kooiman uit Hendrik-Ido-Ambacht. Met zijn eigen drive-in show gaat hij al een aantal jaar door de regio. Ook is hij regelmatig te zien als gast DJ, zoals bij Boven. Dansen in Cascade. Met zijn opzwepende beats maakt hij er voor iedereen een feestje van.

Zaterdag 24 juni is Cascade de plek voor de 18+’ers uit de regio. Kaarten kosten € 12,50 en zijn te koop via: www.bit.ly/bovendansenxxl.

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.