Home » Nieuws » Kunst en Cultuur » ‘Er was eens’ door Theaterhuis Drechtsteden

‘Er was eens’ door Theaterhuis Drechtsteden

‘Er was eens’ door Theaterhuis Drechtsteden
Fotografie: PRISMA fotografie/Jan Hoogstad

H.I.Ambacht – De leerlingen van Theaterhuis Drechtsteden hebben het afgelopen jaar hard gewerkt. Het resultaat was daar: afgelopen weekend stonden er weer drie geweldige voorstellingen op het toneel van Cultureel centrum cascade. Leerlingen lieten zien wat ze het afgelopen jaar geleerd hadden in de voorstelling ‘Er was eens’.

Arm of rijk, fantasie of werkelijkheid, loslaten of vasthouden. Welke keuze moet je maken om gelukkig te zijn. Conclusie: “volgens sommigen hebben we ons lot niet in eigen hand. Bepalen we het niet zelf. Maar wij weten nu beter. Je moet het alleen durven te zien”. De leerlingen stonden zelfverzekerd en met  trots op het toneel, het plezier straalde ervan af.

Theaterhuis Drechtsteden biedt theater/danslessen in leeftijdsgroepen van 2/4 jaar, 4/6 jaar, 7/9jaar, 10/12 jaar, 12 t/m 16, en volwassenen. De lessen worden gegeven op diverse locaties in Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht. Iedereen is welkom, en iedereen die wil kan meedoen aan de jaarlijkse eindproductie in het theater: er zijn geen audities. Zo is Theaterhuis Drechtsteden laagdrempelig, zonder dat er concessies worden gedaan op de kwaliteit van de lessen. Spel, dans en zang komen elke week aan bod. Je leert jezelf presenteren en creëert inzicht in wie je bent. Zowel kinderen als volwassenen mogen zijn wie ze willen zijn en worden in hun waarde gelaten.

Buiten de reguliere lessen spel, dans en zang is er ook: ouder en kind lessen, kinderyoga en decorbouw voor kinderen en Dance around the world, Body & Mind, Theaterproject en Trippleshape voor volwassenen. Kortom een ruim en divers aanbod!!! Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen op onze opendag. De opendag is op vrijdag 1 september locatie Cultureel Centrum Cascade te Hendrik-Ido-Ambacht. De eerste lessen van het schooljaar starten 4 september en aanmelden kan nog, kijk voor meer informatie op www.theaterhuis.com.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.