Home » Nieuws » Kunst en Cultuur » Gort droge humor van Jochen Otten

Gort droge humor van Jochen Otten

Gort droge humor van Jochen Otten
Fotografie: Jostijn Ligtvoet

H.I.Ambacht – Ooit begon de carrière van Jochen met het winnen van de persoonlijkheidsprijs op Cameretten, de publieksprijs van de Holland Casino Podium Prijs en met een finaleplek op het Leids cabaretfestival. Inmiddels is hij bekend van het succesvolle sketchprogramma ‘Sluipschutters’. De afgelopen jaren schreef Jochen ook voor ‘Dit was het nieuws’ en ‘Spijkers met koppen’. Maar zijn liefde voor theater is groot. Zaterdag 5 november treedt hij met zijn nieuwste cabaretprogramma ‘Overwegend droog’ op in Cultureel Centrum Cascade.

In ‘Overwegend droog’ stelt Jochen dat liefde een keuze is. Hij kiest er voor om bij zijn vrouw te blijven: koste wat het kost. Die keuze levert lachwekkende frustraties op. Schaamte, zinloze verhuizingen, vluchtgedrag, diepe beledigingen en het gevoel van gevangenschap. Jochen bewijst dat ondanks alles, de keuze voor elkaar de enige juiste is. Een voorstelling over de schoonheid van samen oud worden. Een nieuw spannend en persoonlijk verhaal vol heerlijke droge humor.

Jochen Otten is met ‘Overwegend droog’ op zaterdag 5 november om 20.15 uur te zien in Cultureel Centrum Cascade. Aanvang 20.15 uur. Kaarten voor deze avond kosten € 17,00 en zijn te reserveren via www.stichting-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230.

BOVEN.Dansen
Na afloop van de voorstelling wordt de foyer weer omgetoverd voor Boven.Dansen. Tijd voor een compleet avondje uit in Hendrik-Ido-Ambacht! Je bent vanaf 22.30 uur welkom en we gaan door tot een uur of 02.00 uur geopend. Onze huis-dj gaat jullie vermaken met de beste platen. De bar is geopend voor een heerlijk drankje en uiteraard is een dansje wagen niet verboden.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.