Home » Nieuws » Kunst en Cultuur » Jong-Holland junioren zoekt nieuwe guardleden en dance kids

Jong-Holland junioren zoekt nieuwe guardleden en dance kids

Jong-Holland junioren zoekt nieuwe guardleden en dance kids

Zwijndrecht – Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Ben je gek op dansen en wil je daar meer uit halen dan de standaard danslessen die op dansscholen gegeven worden? Dan ben je bij de colorguard van showband Jong-Holland junioren aan het juiste adres! Kom eens kijken bij de training op de maandagen van 19:00 uur tot 20:15 in gymzaal De Lunenburg aan de Duivenoorde 4 in Zwijndrecht.

Maar wat is dan colorguard? Bij de colorguard leer je met behulp van vlaggen en andere attributen te bewegen op de muziek die door het juniorencorps wordt gespeeld. In samenwerking met de muzikanten maakt de colorguard een show op het veld door het lopen van figuren en daarbij het uitbeelden van een thema. De colorguard zorgt voor de visuele effecten en de theatrale invulling van de show. Een hele leuke uitdaging die in teamverband uitgevoerd wordt.

Wil je eerst de basis dansbewegingen onder de knie krijgen? Dan kan je starten bij de dance kids. Hier wordt op een speelse manier alle basis dansbewegingen aangeleerd. Daarna kan je kennismaken met vlaggen. Je leert alle basisbewegingen met de vlag en gaat dit uiteindelijk samenvoegen met de dansbewegingen die je hebt geleerd. Dan stroom je automatisch door van de dance kids naar de colorguard van showband Jong-Holland junioren.

Heb jij nu zin gekregen om deze enthousiaste groep van jongens en meisjes te leren kennen en ben je tussen de 7 en 14 jaar? Kom dan snel kijken bij de open training van de colorguard van showband Jong-Holland junioren en word lid! Kan je niet bij de open training komen kijken? Dan ben je uiteraard welkom op de overige trainingen op maandagavond van 19:00 uur tot 20:15 uur in de gymzaal De Lunenburg bij OBS De Twee Wieken in Zwijndrecht.

Kijk voor meer informatie op www.jongholland.nl!

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.