Home » Nieuws » Kunst en Cultuur » Jubilerend Cultureel Centrum Cascade start 11 mei met kaartverkoop nieuw theaterseizoen

Jubilerend Cultureel Centrum Cascade start 11 mei met kaartverkoop nieuw theaterseizoen

Jubilerend Cultureel Centrum Cascade start 11 mei  met kaartverkoop nieuw theaterseizoen
Fotografie: Jaap Reedijk i.s.m. DZF

H.I.Ambacht – Traditiegetrouw start Cultureel Centrum Cascade de kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen, de dag na de Voorproefavond. Tijdens deze speciale avond krijgt het aanwezige publiek een kijkje in de keuken van verschillende artiesten. Tevens mogen zij als eerste een keuze maken uit het aanbod voor volgend seizoen. En dat is niet zomaar een seizoen.

Cultureel Centrum Cascade viert dit jaar haar twintigjarig bestaan, met een prachtig aanbod voorstellingen. Vanaf maandag 8 mei, 12.00 uur, zijn alle voorstellingen al te bekijken op www.stichting-cascade.nl. Als u naar het hele programma kijkt ziet u dat de afgelopen twintig jaar daarin terug komen.

Vanaf woensdag 10 mei wordt de brochure ook huis-aan-huis verspreid in Hendrik-Ido-Ambacht tezamen met De Brug. Woont u buiten het verspreidingsgebied, maar heeft u het afgelopen seizoen Cascade wel bezocht, dan krijgt u de brochure ook via de post. De kaartverkoop voor de abonnementen (minimaal 4 verschillende voorstellingen) start donderdag 11 mei, 12.00 uur. Bestellingen voor minder dan vier verschillende voorstellingen worden per 1 juni bij de start van de losse kaartverkoop in behandeling genomen.

Voor liefhebbers zonder internet is de brochure vanaf donderdag af te halen in Cultureel Centrum Cascade en kunt u direct uw bestelformulier inleveren. Ook is het mogelijk om de brochure aan te vragen. Geef uw adres aan Cascade door via kaartverkoop@stichting-cascade.nl of vraag hem telefonisch aan via 078-6819230.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Let op: Op deze dagen rondom de feestdagen zijn wij niet bereikbaar: Hemelvaartsdag (26 mei), vrijdag 27 mei en Tweede Pinksterdag (6 juni). De Brug wordt in week 23 op donderdag 9 juni verspreid.
Terug naar boven.