Home » Nieuws » Kunst en Cultuur » Leerlingen verbeelden ‘DROMEN’ in expositie

Leerlingen verbeelden ‘DROMEN’ in expositie

Leerlingen verbeelden ‘DROMEN’ in expositie

Drie scholen in één expositie bij KunZt

Zwijndrecht – Bent u benieuwd waar jongeren over dromen en hoe zij hun dromen verbeelden? Kom dan vanaf 19 mei 2017 naar de nieuwe expositie bij KunZt in Zwijndrecht. Leerlingen van het DevelsteinCollege, LOKET Zwijndrecht en Walburg College brengen hun dromen in beeld in de expositie ‘DROMEN’, de eerste gezamenlijke scholententoonstelling van leerlingen van het voortgezet onderwijs uit Zwijndrecht.

De leerlingen hebben de afgelopen tijd hard gewerkt aan het verbeelden van hun dromen tijdens de lessen Beeldende Vorming. De mooiste werken zijn verzameld en vanaf 19 mei te bewonderen bij KunZt. De expositie geeft een kijk op de lessen Beeldende Vorming en waar jongeren over dromen en wat hun bezig houdt. Waar het de ene keer “knap gemaakt” is, gaat het bij een ander werk veel meer om het verhaal erachter, of roept het juist een bepaalde emotie op bij de bezoeker. De tentoonstelling omvat portretten, figuurstukken, landschappen en stillevens en 3D-objecten.

Opening
De tentoonstelling wordt op vrijdagmiddag 19 mei om 17.15 uur officieel geopend door de Dordtse kunstenaar Henk van Dalen en wethouder Jolanda de Witte (Cultuur). Ook de leerlingen zelf hebben een actieve bijdrage in de vorm van korte presentaties: drama/muziek, dans en gedichten.

Tentoonstelling open tot en met 23 juni
U kunt de tentoonstelling bezoeken tot en met vrijdag 23 juni. De openingstijden zijn op woensdag-, donderdag- en vrijdagmiddag tussen 13.30 uur en 16.30 uur. De ingang van de expositieruimte is gelegen aan de Burgemeester de Bruïnelaan 45 in Zwijndrecht. Meer informatie over deze expositie en de activiteiten vindt u op www.kunztzwijndrecht.nl

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.