Home » Nieuws » Kunst en Cultuur » Open dag, introductie- avond, expositie en cursus bij Fotoclub Zwijndrecht

Open dag, introductie- avond, expositie en cursus bij Fotoclub Zwijndrecht

Open dag, introductie- avond, expositie en cursus bij Fotoclub Zwijndrecht

Op zaterdag 9 september 2017 organiseert fotoclub Zwijndrecht een open dag. Belangstellenden zijn van harte welkom van 11.00 tot 16.00 uur. Op maandagavond 11 september is er voor geïnteresseerden een introductieavond. Een cursus voor beginnende fotografen start op donderdag 21 september. En verder start het expositie seizoen weer. Tot en met mei is er elke maand een nieuwe foto expositie te bezichtigen. Kortom Fotoclub Zwijndrecht gaat weer van start!

Open dag 9 september en Introductieavond 11 september
Stel je kunt aardig fotograferen. Je vrienden waarderen je foto’s en zelf krijg je er steeds meer plezier in. Na een tijdje ontdek je dat de groep waarmee je je hobby deelt wel erg klein is en snel tevreden. Je realiseert je dat je anderen nodig hebt om verder te groeien en gestimuleerd te blijven. Dat is het moment om eens te overwegen om lid te worden van een fotoclub. Fotoclub Zwijndrecht wil een laagdrempelige vereniging zijn, waarin plaats is voor gevorderden, maar ook voor beginners in een gezellige sfeer. Kortom Fotoclub Zwijndrecht is een club waarin gevorderden en beginners volop kunnen genieten van hun prachtige hobby. Kom zaterdag 9 september kijken bij Fotoclub Zwijndrecht. Maandag 11 september is er een introductieavond voor nieuwe leden, aanvang 20.00 uur. Voor meer informatie over de club en de cursus Fotografie en Beeldbewerking zie: www.fotoclubzwijndrecht.nl en de Facebookpagina.

Expositie
Men zegt wel eens: één foto zegt meer dan duizend woorden. Het zegt iets over de kracht of impact die een foto kan hebben. Het is dus goed voorstelbaar dat meerdere foto’s een verhaal kunnen vertellen ter dikte van een boek. De laatste jaren worden op de fotoclub veel meer foto’s in serie verband gepresenteerd dan vroeger. Voorheen ging het vooral om dat ultieme beeld met de kracht van de duizend woorden. Tegenwoordig wil men iets meer vertellen of wil men iets genuanceerder zijn en daarvoor is de serie dus bijzonder geschikt. Het ligt dan ook voor de hand om aan deze trend eens een groepsexpositie te wijden. Daarom is er een tentoonstelling samengesteld met de titel: de serie. Of de bezoeker overtuigd kan worden moet die natuurlijk zelf beoordelen. Steeds als er naar een nieuwe serie gekeken wordt, kan men zich de volgende vraag stellen: “is het geheel meer dan de som der delen?”.

Fotogalerie Zwijndrecht: Rotterdamseweg 126 Zwijndrecht (hoek Koninginneweg). Open dag: zaterdag 9 september 2017 van 11.00 tot 16.00 uur. Introductieavond: maandagavond 11 september 2017 aanvang 20.00 uur. De fotogalerie is geopend op zaterdag 9, 16, 23 en 30 september van 11.00 uur tot 16.00 uur. Toegang gratis.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.