Home » Nieuws » Kunst en Cultuur » Open repetitie Stageband Jong-Holland onder leiding van Bas Deckers

Open repetitie Stageband Jong-Holland onder leiding van Bas Deckers

Open repetitie Stageband Jong-Holland onder leiding van Bas Deckers

Kom ook naar de open repetitie op 9 januari!

Zwijndrecht – Speel je een instrument en lijkt het je leuk om in een stageband te spelen, of is het tijd om een oude hobby nieuw leven in te blazen, kom dan een kijkje nemen bij de open repetitie van Stageband Jong-Holland op 9 januari 2017 vanaf 20 uur in ons clubgebouw Odina, Anna Paulownastraat 13, 3331 AA in Zwijndrecht. Voor enkele secties kunnen wij uitbreiding gebruiken, namelijk: trompet, saxofoon en percussie. Verder willen wij het orkest graag uitbreiden met hoorn of mellophone spelers.

Speel je een ander instrument en ben je geïnteresseerd in spelen bij de Stageband of wil je ons inhuren voor een optreden? Kom gerust kijken en luisteren op maandagavond 9 januari tussen 20.00 uur en 22.00 uur in ons clubgebouw. Ook kun je contact opnemen via stageband@jongholland.nl.

De Stageband is in 2003 opgericht door een enthousiaste groep oud- leden van Showband Jong-Holland. Zij wilden graag na hun activiteiten bij de Showband voor de gezelligheid blijven musiceren. Inmiddels is de Stageband uitgegroeid tot een orkest van circa 25 enthousiaste muzikanten die elke maandagavond onder leiding van dirigent Bas Deckers hun muziek repeteren.

De Stageband heeft een breed repertoire. Zo staan er nummers van Queen, the Who, Pharell Williams , maar ook van Guus Meeuwis of Strauss op de lessenaar. Afhankelijk van de optredens wordt er een keuze van muziek gemaakt. De optredens zijn divers van aard, van een concert op de Koningsdagtaptoe, spelen bij de doorkomst van de Roparun in Oud Beijerland tot een eigen kerstdienst van Jong-Holland. Ook geven wij eenmaal per jaar ons eigen lenteconcert.

Kijk voor meer informatie op www.jongholland.nl!

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.