Home » Nieuws » Kunst en Cultuur » Presentatieconcert van Holland Zingt

Presentatieconcert van Holland Zingt

Presentatieconcert van Holland Zingt

Op D.V. vrijdag 24 Mei a.s. hoopt het Chr. Reiskoor “Holland Zingt”o.l.v. Adri Poortvliet een Presentatieconcert te geven in de Open Hof kerk, Willem van Vlietstraat 2 te Oud-Beijerland. Voor naam Presentatieconcert is gekozen omdat het koor de week daarna een koorreis gaat maken naar Praag en Dresden en men zich vooraf eerst wil presenteren aan “eigen publiek”. Bovendien is er ook ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van het koor een nieuwe CD gemaakt. Deze cd zal op 24 mei a.s. eveneens gepresenteerd worden en ook voor het eerst te koop zijn. Reden genoeg dus ook op dit concert te gaan bezoeken. Medewerking wordt verleend door sopraan Mirjan Feijer, de bekende organist André van Vliet en de trompettisten Arjan & Edith Post. Op het programma staan diverse bekende liederen zoals King all Glorious, Daar is plaats bij het kruis, Dank sei dir Herr, Al wat adem heeft (Psalm 150) en nog vele anderen. Uiteraard ook solo’s van trompet en orgel.

Holland Zingt telt momenteel 150 leden en maken van 27 mei t/m 1 juni een 6-daagse koorreis naar Praag en Dresden. Op het programma staan diverse concerten o.a. in de beroemde St. Vitus kathedraal op de Praagse Burcht. Maar ook een gezamenlijk concert met een koor uit Dresden.
Maar eerst zingen zij dus voor U. De toegangskaarten kosten in de voorverkoop € 12,50 en aan de kerkzaal € 15.00. In de pauze ontvangt u een gratis kopje koffie of thee. Het concert begint om 20.00 uur en de kerk is open vanaf 19.15 uur. Kaarten kunt u bestellen bij:

Dick en Nel v.d. Bergh, Oud-Beijerland. Telefoon: 0186-611715
Of via e-mail: dick@hollandzingt.nl. Zie ook www.hollandzingt.nl

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.