Home » Nieuws » Kunst en Cultuur » Sinterklaasfeest in Cascade

Sinterklaasfeest in Cascade

Sinterklaasfeest in Cascade
Fotografie: Nick van Ormondt

H.I.Ambacht – Sinterklaas komt zondag 13 november met zijn vrienden Karel de Kok, Hoofdlakei Fransiscus en Hofdame Frandolien van Van Hoorne Entertainment met een hilarische kinderklucht naar Cascade. De doldwaze avonturen van het vrolijke kasteelpersoneel en de goedheiligman zijn ieder jaar weer een groot feest voor groot en klein. Wat zal er dit jaar weer gebeuren op het kasteel? ‘De Gouden Staf van Sinterklaas’ zit boordevol humor, hilariteit en muziek en is geschikt voor de hele familie.

Traditiegetrouw slapen Sinterklaas en zijn pieten ook dit jaar bij Karel de Kok op het kasteel. De mooiste kamer wordt klaar gemaakt, de pakjes gaan in de grootste pakjeskamer en het paard krijgt een mooi plekje in de Koninklijke stallen. Alles loopt zoals het hoort te lopen op het kasteel. Maar dan ontdekt Prutspiet dat er iets vreemds aan de hand is met de staf van Sinterklaas! Kunnen Karel de Kok en zijn vrienden op tijd een oplossing bedenken, voordat Sinterklaas te weten komt wat er aan de hand is?

Na afloop van de voorstelling is er een meet & greet in onze foyer met de pieten en Sinterklaas.

Karel Kok en Sinterklaas zijn zondag 13 november om 11.00 uur in Cultureel Centrum Cascade. Kaarten voor deze voorstelling kosten € 15,00 en zijn te reserveren via www.stichting-cascade.nl of telefonisch via 078-6819230. Wanneer u meer dan 4 kaarten reserveert, ontvangt u automatisch een familie korting van € 2,50 per kaart.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.