Home » Nieuws » Kunst en Cultuur » Zaterdag open dag Kijfhoekkerk Zwijndrecht

Zaterdag open dag Kijfhoekkerk Zwijndrecht

Zaterdag open dag Kijfhoekkerk Zwijndrecht

Zwijndrecht – Aanstaande zaterdag 3 juni organiseert de Stichting Behoud Kijfhoekkerk weer een open dag. Belangstellenden zijn welkom tussen 12.00 en 16.00 uur.

Het interkerkelijk koor Confianza uit Ridderkerk zal voor een muzikale bijdrage zorgen. Confianza bestaat pas enkele jaren, repeteert in De Levensbron in Ridderkerk en staat onder de bezielende leiding van Arie de Korte. Het zingt uniek repertoire uiteenlopend van klassiek tot modern en de koorleden kijken er naar uit om in de Kijfhoekkerk op te treden vanwege de uitstekende akoestiek en de intieme sfeer, zij zullen twee korte optredens verzorgen van 14.00 tot 14.30 en van 15.00 tot 15.30 uur. Grote kans dat u dit koor nog nooit heeft horen zingen dus een mooie gelegenheid om eens kennis te maken met het verfrissende geluid van dit nog jonge koor.

Kees Brinkman van het Historisch Genootschap Heerjansdam is aanwezig om vragen betreffende de historie van de Kijfhoekkerk en omgeving te beantwoorden en wilt u iets meer weten over stamboomonderzoek dan kunnen wij u ook zeker op weg helpen. Om 12.30 uur start een natuurwandeling vanuit de kerk door het mooie Develgebied onder leiding van de ervaren I.V.N. gids Jan de Kok, Deze excursie zal ongeveer 1 uur duren. Natuurlijk is ook de permanente fototentoonstelling te bezoeken en zijn kaarten en folders verkrijgbaar.

Alles is gratis inclusief een consumptie al is een vrijwillige bijdrage ter bestrijding van de onkosten en het in stand houden van de kerk natuurlijk altijd van harte welkom.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.