Home » Nieuws » Laatste week is voor de kinderen

Laatste week is voor de kinderen

Laatste week is voor de kinderen

In de laatste week van de zomervakantie zijn de kinderen welkom in Het Badhuis. Op dinsdagmorgen starten we met een geweldige zeskamp. Deze zeskamp is onderdeel van de vakantiebijbelclub. Bij deze club staan de avonturen van Sam en Jiddo centraal en zij doen echt alles andersom.

Alle kinderen tussen 4 en 12 jaar zijn welkom. Aanmelden vanaf 9.45 uur en we starten om 10.00 uur. De kinderen strijden in groepen tegen elkaar tijdens een zeskamp met prachtige spellen, zoals trefbal, touwtrekken, parcours, enzovoort. Na de zeskamp is er tijd voor de avonturen van Sam en Jiddo en eten we met elkaar een broodje knakworst. De ochtend is om 13.00 uur afgelopen. Op woensdag zijn de kinderen welkom in Het Badhuis van 10.00 tot 12.00 uur, aanmelden vanaf 9.45 uur. Deze ochtend luisteren jullie naar een verhaal, er is een sketch (ja natuurlijk dat zijn Sam en Jiddo). Verder gaan we liedjes zingen, spelletjes doen en knutselen. Op donderdag- en vrijdagochtend zijn Sam en Jiddo in gebouw Eltheto bij de Oude Kerk van 10.00 tot 12.00 uur. Ook daar worden alle kinderen verwacht vanaf 9.45 uur en horen we nog meer verhalen en leven we mee met de avonturen van Sam en Jiddo. De club op deze vier ochtenden is gratis. Kom allemaal en breng je vriendjes en vriendinnetjes mee.

Buurtmaaltijd en Feestavond
De ochtenden van de laatste vakantieweek zijn voor de kinderen. Buurtbewoners zijn welkom op donderdagavond 18 augustus voor de buurtmaaltijd (aanmelden kan tot woensdagmorgen 12.00 uur). Op vrijdagavond 19 augustus sluiten we de vakantie af met een Hollandse feestavond. Een avond vol muziek, gezelligheid en karaoke.

Contactgegevens Badhuis:
Prins Hendrikstraat 2, tel. 078 78 50503,
info@hetbadhuis-zwijndrecht.nl

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.