Home » Nieuws » Landelijk KNLTB Junioren Toernooi bij Ter Steeghe

Landelijk KNLTB Junioren Toernooi bij Ter Steeghe

Landelijk KNLTB Junioren Toernooi bij Ter Steeghe

Vanaf maandag 26 juli tot en met vrijdag 30 juli komen uit heel Nederland de meest talentvolle jeugdspelers hun beste tennis laten zien bij Tennisvereniging Ter Steeghe in Zwijndrecht.

Op maandag en dinsdag beginnen de 12- en 14-jarigen, op woensdag de finales voor de 12- en de 14-jarigen en de eerste rondes voor de 16-jarigen. Op donderdag 29 juli zijn de halve enkelfinales voor de 16-jarige meisjes en jongens, en de eerste rondes voor de dubbels voor de 16-jarigen. Op vrijdagochtend worden de finales (enkel en dubbel) gespeeld door de 16-jarige meisjes en jongens. Mocht het onverhoopt tegenzitten vanwege weersomstandigheden, dan kunnen de partijen op zaterdag 31 juli worden afgemaakt.

De dag begint al om 08.00 uur met inspelen, waarna van 09.00 uur tot 17.00 uur de wedstrijden worden gespeeld. Op vrijdag staat de dubbelfinale van zowel de meisjes als de jongens om 12.00 uur op de planning. De verwachting is dat het een fantastisch spektakel gaat worden en dat er een gezellige drukte op het prachtige tennispark zal zijn. De leden van de materiaalcommissie zullen de banen extra verzorgen deze week en de barcommissie zorgt voor veel lekkernijen voor de deelnemers, de ouders en het publiek.

Maximus Tennis
Dit landelijke tennistoernooi wordt georganiseerd door Maximus Tennis in samenwerking met Gila en Hans Langen, KNLTB-bondsgedelegeerde. Maximus Tennis is een tennisschool welke in de regio bij diverse tennisclubs met gediplomeerde tennisleraren de lessen verzorgen voor junioren en senioren. De tennisclubs kunnen hiermee rekenen op continuïteit en kwaliteit van hun lesprogramma.

Privacy | Cookies    © 2021 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Ontvang elke week het laatste nieuws en De Brug per mail
Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug en ontvangt elke week de edities in uw mailbox.
Terug naar boven.