Home » Nieuws » Levende Kerststal en Kerstmarkt in Heerjansdam

Levende Kerststal en Kerstmarkt in Heerjansdam

Levende Kerststal en Kerstmarkt in Heerjansdam
Meenhuis

Op vrijdag 13 december van 18:00 tot 21:00 is iedereen uitgenodigd om naar de Levende Kerststal en Kerstmarkt in Heerjansdam te komen. De Kromme Nering in Heerjansdam is dan geheel omgetoverd in een gezellig kersttafereel.

In een kraal staan de os, de ezel, de schaapjes, de 3 koningen, de herders, 2 engelen en Jozef en Maria bij de kribbe van Jezus. Daaromheen allerlei kramen met leuke kerstartikelen zoals lekkere dingen, kerstitems en accessoires. In de Spar kunnen kerstgerechten geproefd worden om ideeën op te doen voor het kerstdiner. En bij de DA is het moonlight shoppen met leuke aanbiedingen. Onder de lichtjes in de bomen rondom de kerk wordt het een sprookje.

Alle kinderen zijn welkom om in de kerststal (aangeboden door Stichting de Heerjansdames) te komen kijken en met de beestjes te kroelen. Met een gratis strippenkaart kunnen zij op zoek naar alle figuren uit de kerststal, maar krijgen zij ook wat lekkers te snoepen en kunnen zij marshmallows roosteren. Voor iedereen is er lekkere Glühwein (aangeboden door de Spar) en warme chocomelk (aangeboden door Liedorp). In de tent kunnen de kinderen een heuse kersttattoo laten zetten.

Natuurlijk hebben we ook de kerstman uitgenodigd, en met grote zekerheid komt hij langs en kun je met hem op de foto.

Een gezellig evenement waar iedereen welkom is. We hebben zelfs sneeuw besteld! Gezellig als je komt!

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.