Home » Nieuws » Literaire theateravond 'Trio Giphart & Chabot' in Cascade

Literaire theateravond 'Trio Giphart & Chabot' in Cascade

Literaire theateravond 'Trio Giphart & Chabot' in Cascade

Ronald Giphart en Bart Chabot komen vrijdag 16 maart naar Cascade met hun voorstelling ‘Trio Giphart en Chabot’, een vrolijke, ontroerende, wijze en uitermate onderhoudende theateravond waarin wordt voorgelezen, gezongen en mogelijk zelfs gedanst.

Na ‘Giphart en Chabot met Bril’ heeft het heel wat voeten in de aarde gehad – door het overlijden van Martin Bril en de fysieke perikelen van Bart Chabot – om met een nieuwe troostrijke voorstelling te komen. “Overal in den lande proberen wij mensen te verpozen met onze woorden, wij zijn vertegenwoordigers in troost,” schreef Martin Bril ooit over de theatervoorstelling ‘Giphart en Chabot met Bril’.

In 2008 kwam ‘De Grote Liefde’, een show die helaas vroegtijdig moest worden afgebroken wegens de ziekte van Martin Bril. En dit voortijdige einde heeft altijd geknaagd. Het voornemen om na het overlijden van Martin Bril snel weer op de bühne troost te vertegenwoordigen werd ruw verstoord door fysieke perikelen van Bart Chabot.
Dat spook lijkt te zijn overwonnen, vandaar dat Giphart en Chabot nu opnieuw de krachten bundelen en het land intrekken. Met de voorstelling ‘Trio Giphart & Chabot’ gaat de reis verder volgens de inmiddels rijke en roemruchte traditie van schrijvers als Jules Deelder, Remco Campert, Jan Mulder, Joost Zwagerman en Nico Dijkshoorn.

Vrijdag 16 maart, aanvang 20.15 uur. Kaartjes kosten € 18,- Meer informatie of reserveren? Kijk op www.theater-cascade.nl of bel 078-6819230.

Foto: Yannick Putz

Privacy | Cookies    © 2018 Uitgeverij De Brug - Xebius Media Groep

Terug naar boven.