Afbeelding

Zit je even niet lekker in je vel?

Lokaal

Ervaar je stress, fysieke of mentale ongemakken? Dan wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk vanaf! Kinesiologie kan je daarbij ondersteunen.

In mijn praktijk behandel ik mensen vanuit een holistische visie. Hierbij wordt gekeken naar de mens als geheel; het fysieke lichaam, zoals de werking van de organen, de psyche zoals emoties, gedachten en gedrag, de chemie zoals hormonen en voeding, maar ook naar invloeden van buitenaf zoals energieën van mensen, straling, etc.

Met behulp van spiertesten ga ik gericht op zoek naar de oorzaak van de ontstane klachten. Deze oorzaak kan op een heel andere plek liggen dan waar je misschien zelf aan denkt! Door spiertesten te gebruiken, geeft het lichaam zelf aan waar je (onbewust) spanning vasthoudt en er blokkades zijn ontstaan. Hierdoor kan de energie niet stromen en worden klachten zichtbaar en/of voelbaar.

Door de gevonden blokkades te behandelen hoeft het lichaam niet langer haar energie in de klacht of het probleem te stoppen maar kan het zelfhelend vermogen zijn werk doen. Hierdoor kunnen klachten verminderen of zelfs verdwijnen en voel je je weer energiek en vitaal.

Denk jij bij jezelf, dit is iets voor mij of wil je hier meer over weten? Kijk dan op mijn website www.kinergie.nl. Je kunt hier ook meteen online een afspraak boeken of als je vragen hebt kun je mij mailen via info@kinergie. Op woensdag werk ik in het Paramedisch Centrum Zwijndrecht, Burgemeester de Bruïnelaan 140-3.

Afbeelding
Afbeelding