Professionele ondersteuning door een aankoopmakelaar van Van Spronsen Makelaars is dé oplossing!
Professionele ondersteuning door een aankoopmakelaar van Van Spronsen Makelaars is dé oplossing!

Zorgeloos een huis aankopen doe je met Van Spronsen Makelaars

Lokaal

Een nieuw huis aankopen is enorm leuk, maar ook superspannend! Er komt veel emotie bij kijken en wellicht koop je zelfs voor het eerst een huis.

Heb je de tijd om na te denken, is er een 2e bezichtiging mogelijk, is er een deadline voor het doen van een bod, welke voorwaarde(n) wil je stellen? Is de vraagprijs reëel? Is de VVE financieel gezond? Hoe zit het met verborgen gebreken? Wat doet een notaris? Waar kan ik financieel advies inwinnen?

Een huis kopen doe je niet elke dag en het gaat om veel geld en flinke verplichtingen. Daarom is professionele ondersteuning door een aankoopmakelaar van Van Spronsen Makelaars dé oplossing!

Wij kennen de lokale woningmarkt als geen ander en beschikken over een enorme database verkoopcijfers. Het komt er op neer dat we je volledig ontzorgen! We gaan mee naar de bezichtiging en adviseren over de waarde, bouwkundige- en juridische aspecten, bestemmingsplan etc. Het doen van een voorstel, de onderhandeling, de afwikkeling na koopovereenkomst, wij helpen je. Telefonisch, via de mail of app, alles is mogelijk.

Een bijkomend voordeel is dat wij altijd objectief blijven. Je hebt het hele proces een specialist aan jullie zijde, tot aan de dag van de eigendomsoverdracht, maar ook daarna.

Communicatie tussen jullie als (potentiële) koper en aankoopmakelaar, maar ook tussen aankoop- en verkoopmakelaar is erg belangrijk. Doordat de makelaars Van Spronsen Makelaars 6 dagen per week bereikbaar zijn, ben je altijd verzekerd van snel advies.

Ook bij de zoektocht naar een specifieke woning in een specifieke wijk kunnen we je helpen. Van Spronsen gaat namelijk altijd voor dat stukje persoonlijke aandacht.

Een aankoopopdracht is altijd maatwerk, dus wij maken graag kennis met jullie!

Wil je weten wat één van onze aankoopmakelaars voor jullie kan betekenen of heb je een andere vraag over aankoopbegeleiding? Neem contact op via 078-6812566 of
www.vanspronsenmakelaars.nl.

De Schoof 8
Hendrik-Ido-Ambacht