Foto: Maartje ter Horst
Foto: Maartje ter Horst

Cabaretier Jan Beuving speelt voorstelling ‘Restante’ in Cascade

Lokaal

Cabaretier Jan Beuving is naast wiskundige ook sportcolumnist en tekstschrijver/woordkunstenaar. In zijn nieuwe voorstelling ‘Restante’ gaat hij op zoek naar de waarheid buiten de feiten. Donderdag 6 april speelt hij in Cascade.

In ‘Restante’ blijft Jan Beuving liedjes schrijven en Tom Dicke aan de vleugel zitten. En met succes: de voorstelling wordt lovend ontvangen door de Nederlandse pers. Met zijn programma’s, die bekend staan om de knappe grappen en puntgave liedjes, viel Jan Beuving al regelmatig in de prijzen. Hij won twee Annie M.G. Schmidtprijzen, een Willem Wilminkprijs, een Neerlands Hoop en zijn laatste soloprogramma ‘Rotatie’ werd genomineerd voor een Poelifinario (voor meest indrukwekkende cabaretprogramma).

“Als een wiskundige beweert dat intuïtie het wint van kennis, weet je dat hij een flinke draai heeft gemaakt. Jan Beuving laat andermaal zien dat hij tot de beste liedjesschrijvers van Nederland behoort, maar ook als geëngageerd cabaretier zet hij een grote stap”, aldus het juryrapport van de Poelifinario.

Donderdag 6 april, 20.15 uur. Kaarten kosten 21 euro, meer info en reserveren kan online via: www.stichting-cascade.nl.