Afbeelding

Feest mee! Verhage trakteert ter ere van haar 56ste verjaardag

Lokaal

Op maandag 1 mei is het feest bij Verhage, de bekende franchiseketen viert dan haar 56ste verjaardag. En wat is een feest zonder lekker eten? Daarom heeft Verhage een actie bedacht zodat ook de gasten mee kunnen vieren. 

Tijdens de verjaardag van Verhage genieten gasten van een spectaculaire korting van maar liefst 56% op al hun kroketten. Of je nu kiest voor de klassieke Rundvleeskroket, de Kipkroket of de vegetarische variant gevuld met groenten (#veggie), het maakt niet uit: je haalt ze allemaal met maar liefst 56% korting! 

Er schuilt een interessant verhaal achter de keuze van Verhage om de kroket in te zetten voor deze actie: ‘’Het succes van Verhage begon namelijk in 1967 met de persoonlijke aanpak van Joop en Pim en hun zelfgemaakte, ambachtelijke snacks. Buurtbewoners stonden regelmatig tot ver buiten de deur te wachten om hun bestelling te plaatsen en het populairste product was de kroket. We zijn ontzettend trots op onze 56-jarige geschiedenis en willen dit graag samen met onze gasten vieren. Om deze reden hebben we deze actie opgezet. We kijken ernaar uit om iedereen op onze verjaardag te verwelkomen en te laten genieten van onze heerlijke kroketten”, aldus de directie van Verhage.

Verhage is een franchiseformule dat werd opgericht in 1967. In de afgelopen 55 jaar tijd is de organisatie uitgegroeid tot een volwaardige fastserviceketen bestaande uit 43 restaurants, allen geëxploiteerd door zelfstandige ondernemers. De focus ligt op de begeleiding van ondernemers en het opleiden van de medewerkers.

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.