Afbeelding

Het Bakfiets Atelier organiseert teken- en schilderworkshops op locatie

Lokaal

Altijd al gedroomd van lekker buiten of op een bijzondere locatie tekenen of schilderen? Geef je op voor een van de workshops van Het Bakfiets Atelier. Je kan nog voor de zomervakantie meedoen!

Het Bakfiets Atelier biedt laagdrempelige teken- en schilderworkshops aan voor alle leeftijden. Ook mensen zonder ervaring kunnen meedoen aan een van de leuke workshops en lekker creatief bezig zijn. Astrid Honcoop van Het Bakfiets Atelier laadt haar bakfiets vol materialen en gaat op een mooie (buiten)locatie met de cursisten aan de slag.

Je kan individueel deelnemen, maar ook samen met vrienden, collega’s of familie. Met haar kennis en vaardigheden als kunstenaar helpt Astrid de cursisten op weg en ze geeft zoveel tips dat er gegarandeerd verrassende kunstwerken worden gemaakt. Een inspirerende en ontspannende ervaring om in de buitenlucht creatief bezig te zijn!

Ook voor bijzondere momenten biedt Het Bakfiets Atelier verschillende workshops aan. Zo kan je een mindfulness schilderworkshop inclusief ontspannende massage boeken, schilderen op verrassende locaties of meedoen aan een Tekentour, compleet met gids en fietstour. Ook heel leuk: een workshop voor ouder en kind of een uniek bedrijfsevenement.

Agenda
Zaterdag 10 juni - Schilderworkshop voor ouder & kind

Woensdag 14 juni – Zonsondergang
schilderen

Zondag 25 juni - Schilderworkshop
Mindfulness

Woensdag 28 juli – Schilderworkshop
Kijfhoekkerk
Vrijdag 7 juli - Schilderworkshop
Gemeentehuis

Heb je nog speciale wensen? Informeer bij Astrid Honcoop naar de mogelijkheden en stuur een e-mail naar
info@bakfietsatelier.nl Kijk voor meer info en reserveren op: www.bakfietsatelier.nl.