Foto's: Kees Streefkerk
Foto's: Kees Streefkerk Foto: Kees Streefkerk

30-jarig jubileum handwerkgroep van Eemstein/Zonnestein

Lokaal

De handwerkgroep van Huurdersvereniging “Eemzon “ kijkt terug op een prachtige zonnige en gezellige dag van het 30 jarig jubileum van 4 september.

Er werd een lunch geserveerd voor de deelnemers van de handwerkgroep en genodigden. Eén van de genodigden was wethouder Ronald de Meij. Vorig jaar heeft hij de winterfair geopend en in zijn toespraak heeft hij voor mevrouw Adri van Rijswijk een toespraak gehouden en een bloemetje geschonken als aanloop naar het 30 jarig bestaan. Helaas heeft zij dit jubileum niet meer mogen meemaken. De wethouder heeft haar postuum geëerd en haar dochters en een kleindochter daarin betrokken.

Om 14.00 uur kwam het “Eemzon” koor een klein concert geven ter ere van dit feest. Tegelijkertijd startte de verkoop van het handwerken voor goede doelen. Bezoekers konden tegelijk dit optreden meemaken. De tuk tuk van Stichting Jong Zwijndrechtse Waard was aanwezig voor een extra sfeertje. Buiten kon ieder die dat wilde koffie, thee of chocolademelk met wat lekkers halen.

Het fijne en belangrijke is dat met elkaar handwerken en quilten in al haar facetten een leuke bezigheid is maar vooral dat onze “senioren” een middag hebben om met elkaar te kletsen en soms ook even van huis weg uit de eenzaamheid.

Iedereen is van harte welkom op de handwerkclub en quiltbee die iedere week gehouden wordt op maandagmiddag van 13.00 – 16.00 uur in de Rob Sterkenzaal in het gebouw van de sportschool, Eemstein 1a. 

U hoeft alleen maar lid te worden voor slechts € 15,- per jaar. Verder zijn er geen contributiekosten aan verbonden. U gaat pas contributie betalen vanaf 1 januari 2024. Wij nodigen een ieder uit om eens te komen kijken en een kopje koffie of thee met ons te drinken. 

Afbeelding
Afbeelding

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.