Afbeelding

Albert Heijn - Berkman; 1 minuut gratis winkelen

Lokaal

Berkman tankstations en Albert Heijn van der Poel sloegen de handen in één voor een unieke winactie: “Vraag de Berkman tankpas aan en maak kans op 1 minuut gratis winkelen!” Uit de vele aanvragen was het afgelopen woensdag zo ver voor winnares Dominique Bosschaart. Om 09.45 uur werd zij bij Albert Heijn van der Poel aan de Sophiapromenade hartelijk ontvangen uiteraard met een stukje gebak en een kopje koffie. 

Toen de klok eenmaal op 10.00 uur sloeg, begon de hectiek. Dominique werd door de camera gefilmd terwijl zij door de gangpaden rende, producten van de schappen griste en ze in haar kar gooide. Na 60 seconden en een kar vol met boodschappen ontving zij aansluitend nog een bosje bloemen van Albert Heijn van der Poel eigenaar Cees van der Poel en was er even tijd voor een fotomoment om deze unieke ervaring vast te leggen.

Berkman heeft een netwerk van meer dan 125 tankstations in Nederland, waaronder twee locaties in Hendrik-Ido-Ambacht. Geregeld organiseren zij leuke (win)acties waarbij tankpas houders altijd dubbel kans maken! 

Lees hier de digitale editie

Zwijndrecht

Hendrik-Ido-Ambacht

Nieuwsbrief

Meld u aan voor de digitale nieuwsbrief van Weekblad De Brug. U ontvangt dan elke week de edities in uw mailbox.