Bij Bakker Bloem hebben wij ook maar echt 1 belang, en dat is uw belang.
Bij Bakker Bloem hebben wij ook maar echt 1 belang, en dat is uw belang.

Wij zijn Bakker Bloem!

Lokaal

Bakker-Bloem is al ruim 68 jaar een familiebedrijf. In 1955 richtte Adriana Kornelia Bakker-Bloem het bedrijf op. Mevrouw Bakker was tevens de eerste vrouwelijke “Makelaar in Assurantiën” van Nederland. Al snel kwam meneer Bakker ook in het bedrijf werken om zo nog meer bedrijven en particulieren te helpen bij het afsluiten van verzekeringen.

Vanaf 1990 is ook dochter, Ilse Schotanus-Bakker bij het bedrijf gekomen. Rond 2000 trad zij toe tot de directie. Vanaf 2015 kwam ook Brandon als 3de generatie op kantoor werken. Inmiddels is hij sinds 2019 directeur van het bedrijf. Hierdoor hebben wij ook 3 generaties tevreden klanten, waarbij de ouders van hun ouders in 1955 al klant waren!

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Particulier:
Wij kunnen u helpen in situaties waarbij u als particulier een verzekering nodig heeft. Wat voor ons voorop staat is dat wij u niet zoveel mogelijk verzekeringen willen ‘aansmeren’ maar dat wij graag met u aan tafel gaan, uw financiële situatie bespreken en in aansluiting daarop de beste dekking uit te kiezen. Zowel voor de huidige situatie als voor de toekomstige situatie. Wij helpen u graag bij uw schade- en levensverzekeringen, hypotheek, bankzaken en pensioen.

Zakelijk:
Wij kunnen u helpen in situaties waarbij u als ondernemer een verzekering nodig heeft. Wat voor ons voorop staat is dat wij u niet zoveel mogelijk verzekeringen willen ‘aansmeren’ maar dat wij graag met u aan tafel gaan, uw financiële situatie bespreken en in aansluiting daarop de beste dekking uit te kiezen. Zowel voor de huidige situatie als voor de toekomstige situatie. Wij helpen u graag bij uw bedrijfsverzekeringen, collectieve verzekeringen, compagnons verzekeringen, arbeidsongeschiktheidsverzekeringen (AOV), kredietverzekeringen en financieringen. Bij Bakker Bloem hebben wij ook maar echt 1 belang, en dat is uw belang.

Wist je dat
Wist je dat wij tegenwoordig ook een in-house makelaardij hebben, genaamd B&S Makelaardij?

Hierdoor kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn in de kwaliteit die zij altijd al van ons gewend waren. Van de aankoop, de financiering, de verkoop en zelfs bij de wens van een verbouwing of renovatie is men dus bij ons aan het juiste adres. 

Alles centraal inzichtelijk en overzichtelijk, zodat wij u nóg beter kunnen begeleiden bij het gehele traject. Wel zo makkelijk!

Benieuwd naar wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op of kom gezellig een bakkie koffie doen in ons nieuwe kantoor op het Stationspark 955 in Sliedrecht. Tot snel!

B&S Makelaardij
Stationspark 955
3364 DA in Sliedrecht
0180-564778