Afbeelding
Foto: MARGOT DE HEIDE

Stap in de wereld van het mbo!

Lokaal

Maak jij de stap naar het mbo? Dan ligt er een wereld aan mogelijkheden voor je open. De opleidingen van het Da Vinci College variëren van techniek en zorg tot economie en creatieve sectoren. Of je nu geïnteresseerd bent in het repareren van machines, het verplegen van anderen, het beheren van financiën of het ontwikkelen van creatieve ontwerpen, er is altijd wel een opleiding die aansluit bij jouw interesses en passies.

Ontdek je passie
Het belangrijkste bij het kiezen van een mbo-opleiding is om te ontdekken waar je hart ligt. Weet je al wat je leuk vindt om te doen? Of twijfel je nog over de richting die je wil kiezen? Met de juiste persoonlijke begeleiding kom je erachter wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Een opleiding kiezen die aansluit bij jouw interesses maakt het leren niet alleen boeiender, maar vergroot ook de kans op succes.

Leren in de praktijk
Een van de sterke punten van het mbo is de nadruk op praktijkgericht onderwijs. Je leert niet alleen de theorie uit boeken, maar je gaat ook echt aan de slag met de vaardigheden die je nodig hebt in je toekomstige beroep. Stages en praktijkopdrachten zijn een onderdeel van de opleiding, waardoor je al tijdens je studie een voorproefje krijgt van het werkveld.

Wil jij het mbo ontdekken? Maak dan kennis met het Da Vinci College tijdens de open dag op vrijdag 24 november van 16.00 – 20.00 uur. Je kunt dan de sfeer proeven, informatie verzamelen, kennismaken met de docenten en je vragen stellen aan onze studenten. Zo ervaar je zelf of een bepaalde opleiding en onze school echt bij je past!